Site icon TLIFE

Τα αγαπημένα beauty προϊόντα των celebrities είναι πιο οικονομικά απ’ ότι φαντάζεσαι  

Οι celebrities πολύ συχνά αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους beauty προϊόντα. Εκείνα που υπάρχουν στο μπάνιο και το νεσεσέρ τους. Κι αν κρίνω από τις συζητήσεις που κάνω συχνά με τις φίλες μου έχουν την εντύπωση ότι η αγαπημένη ενυδατική κρέμα της Kim Kardashian ή το φον ντε τεν της Jennifer Lopez στοιχίζουν μια μικρή περιουσία. 

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, κάνεις λάθος. Οι περισσότερες χρησιμοποιούν ένα τουλάχιστον super οικονομικό προϊόν που μπορείς να αποκτήσεις σήμερα κιόλας.

Photo by Kayla Oaddams/Getty Images

 

Aκόμη και η Meghan Markle χαρίζει στις βλεφαρίδες της έξτρα όγκο και μήκος με μάσκαρα που στοιχίζει λιγότερο από €15! Και πιο συγκεκριμένα την Maybelline Lash Sensational Lengthening Mascara. 

Jennifer Lopez: Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί το L’ Oreal Paris Foundation Infallible Pro-Glow που χαρίζει τέλεια κάλυψη αλλά και φυσική λάμψη που πολύ αγαπά η star. 

Kim Kardashian: Είναι μία από τις διασημότερες και πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο που μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε προϊόν επιθυμεί. Προκαλεί έκπληξη μεν αλλά αληθεύει ότι εμπιστεύεται την Roc Retinol Correxion Deep Wrinkle Night Cream. Μια κρέμα νύχτας με ρετινόλη, σκουαλάνιο και γλυκερίνη που μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ταυτόχρονα ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα. 

Taylor Swift: Συνεχίζει να φορά το θρυλικό Mac Cosmetics Retro Matte Lipstick στην κόκκινη απόχρωση Ruby Woo. Θεωρείται iconic και δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της star αλλά και όλων των make up artists. 

Beyonce: Ο προσωπικός της make up artist Sir John αποκάλυψε ότι το τέλειο nude αποτέλεσμα στα χείλη της οφείλεται στο L’ Oreal Paris Infallible Pro Matte Les Chocolats Scented Liquid Lipstick. 

Blake Lively: Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς αντηλιακή κρέμα και η ίδια έχει δηλώσει την αδυναμία της στην Cerave Hydrating Mineral Sunscreen Lotion for Face SPF 50. Ανάλαφρη και super ενυδατική την εφαρμόζει κάθε πρωί μαζί με το αγαπημένο της lip balm. 

Hailey Bieber: Τονίζει το βλέμμα της με την R.E.M Beauty Liquid Eyesghadow σε γήινη απόχρωση που χαρίζει λάμψη στο βλέμμα και ένα δροσερό φινίρισμα. 

Victoria Beckham: Weleda Skin Food. Είναι η ενυδατική κρέμα που λατρεύουν οι celebrities μεταξύ των οποίων και η Beckham. Θεωρείται iconic προϊόν και είναι κατάλληλο τόσο για το πρόσωπο όσο και το σώμα.  

 

 

© 2024 tlife.gr