Site icon TLIFE

Τα ωραιότερα beauty post που ανέβασαν οι διάσημες αυτή την εβδομάδα

Από τότε που τα social media μπήκαν στη ζωή μας εμείς και οι διάσημες έχουμε έρθει πιο κοντά. Εκείνες μας δίνουν αστείρευτο inspo για το πώς θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας ή τι μακιγιάζ θα κάνουμε κι εμείς συγκεντρώνουμε κάθε εβδομάδα τα αγαπημένα μας beauty post εδώ για να σου δώσουμε έμπνευση. Ιδού όλα όσα συγκεντρώσαμε τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

Ελένη Φουρέιρα

@foureira 

Τα baby braids ή αλλιώς αυτές οι μικροσκοπικές πλεξίδες έγιναν πολύ μεγάλη τάση κατά την διάρκεια της καραντίνας. Τότε όλοι αναζητούσαμε τρόπους να φρεσκάρουμε λίγο την εμφάνισή μας και αυτά τα μικρά πλεξιδάκια (δύο, συνήθως) που πλαισίωναν το πρόσωπο ήταν ότι πρέπει για να φρεσκάρουμε την εμφάνισή μας χωρίς να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Στα MAD Awards η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα πήγε το trend παραπέρα κάνοντας αυτές τις μικροσκοπικές πλεξίδες και μέσα στα μαλλιά. 

Gigi Hadid

@gigihadid 

Αυτή η χειμερινή φωτογραφία στην καρδιά του καλοκαιριού ήταν ένα throwback από την Gigi Hadid η οποία ήθελε να μας θυμίσει πόσο sexy μπορεί να δείχνει ένα κατακόκκινο, φλογερό χρώμα στα μαλλιά. Δυστυχώς, όμως, το ίδιο χρώμα απαιτεί και εντατική φροντίδα στο σπίτι με εξειδικευμένα προϊόντα προκειμένου να διατηρηθούν οι χρωστικές. 

Selena Gomez

@selenagomez 

Ήταν η εβδομάδα της Selena Gomez αφού το Rare Beauty, το brand που φέρει την υπογραφή της, έκανε το ντεμπούτο του σε όλο τον κόσμο αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora. Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κάθε beauty addict, ανέβασε αυτή τη φωτό στην οποία έχει το τέλειο φλούο χρώμα στα νύχια αλλά και τα μάτια της. Όσο για την ρόμπα που φοράει, είναι Drunk Elephant (κι όμως!). 

Βίκυ Καγιά 

@vickykaya_ 

Μαθήματα κομψότητας για μια ακόμη φορά από την αγαπημένη μας Βίκυ Καγιά που πρεσβεύει καλύτερα από τον καθένα την less is more λογική. Αγαπήσαμε το χαμηλό, sleek ponytail της με την χωρίστρα στη μέση αλλά και τα clean νύχια της που μας έβαλαν σε πειρασμό να ξεκουράσουμε και τα δικά μας νύχια από τα συνεχόμενα μανικιούρ!

Αθηνά Οικονομάκου 

@athinao1konomakou 

Μια από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές σε χτένισμα για τις ημέρες του καύσωνα είναι το ψηλό σινιόν. Ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου το πήγε ένα βήμα παραπέρα με την επιλογή της να πιάσει τα μαλλιά της με ένα scrunchie στο ίδιο print με το top που φόρεσε. 

Kim Kardashian 

@kimkardashian

H Kim Kardashian μας καλημέρισε από την Ρώμη και θα θέλαμε να έχουμε λίγο από το sexiness της την στιγμή που ξυπνάει. Και φυσικά τα μαλλιά της είναι το απόλυτο hair goal!

Kylie Jenner

@kyliejenner

Δεν είναι μόνο η Kylie Jenner που μας δίνει inspo για το πώς θα κάνουμε τα μαλλιά μας. Είναι και η τρίχρονη Stormi η οποία προφανώς έχει κάπου μέσα στο σπίτι την προσωπική της hair stylist η οποία φροντίζει το χτένισμά της πριν από κάθε κλικ. Super cute εδώ οι φύτρες της οι οποίες έχουν τονιστεί με gel. 

Bella Hadid

@bellahadid

Την εβδομάδα που πέρασε η Bella Hadid βρέθηκε στο Παρίσι στο πλαίσιο του fashion week για την εβδομάδα ανδρικής μόδας και μας σύστησε στο νέο σκούρο χρώμα των μαλλιών της. Σε αντίθεση, λοιπόν, με όλες αυτές που ανοίγουν τα μαλλιά τους για καλοκαίρι, εκείνη αποφάσισε να τα σκουρύνει! Αλλά δεν είναι η μόνη…

Jessica Alba

@jessicalba 

Και η Jessica Alba αποχωρίστηκε μετά από πολλά χρόνια το signature μπαλαγιάζ της για αυτό το σκούρο χρώμα. 

Chiara Ferragni

@chiaraferragni 

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε την Chiara Ferragni με super sleek μαλλιά και μας άρεσε τόσο ώστε μας έπεισε να βάλουμε στην πρίζα τις πρέσες ισιώματος!

 

© 2024 tlife.gr