Τα πολύ μακριά μαλλιά είναι και πάλι τάση και αυτές είναι οι celebrities που θα σε εμπνεύσουν

Το bob είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων και celebrities, fashionistas και it girls έχουν υιοθετήσει μία τουλάχιστον από τις versions που προτείνουν οι experts. Υπάρχουν όμως κι εκείνες που παραμένουν πιστές στα πολύ μακριά μαλλιά τους αδιαφορώντας για τα trends. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Και τώρα έρχεται η Zendaya να γίνει viral στο fashion show του οίκου Louis Vuitton. Αρχικά λόγω της συγκλονιστικής δημιουργίας που φόρεσε και στη συνέχεια χάρη στα μακριά, sleek και ολόισια μαλλιά της που λατρέψαμε όλοι. και ιδού η νέα τάση της σεζόν. Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των long hair girls τα νέα είναι υπέροχα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Δεν είναι άλλωστε μόνο η Zendaya στο club. Η Gigi Hadid επίσης κρατά το μήκος των μαλλιών της σταθερό τα τελευταία αρκετά χρόνια. Πειραματίζεται κατά καιρούς με τις αποχρώσεις αλλά οι φυσικοί της κυματισμού και τα μαλλιά που ακουμπούν σχεδόν στη μέση της είναι πλέον το σήμα-κατατεθέν. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Η Demi Moore είναι μία από τις κλασικές περιπτώσεις “Ραπουνζέλ”. Είναι από τις celebrities που παραμένει σταθερή και εκείνη που σπάνια μαζεύει τα μαλλιά της σε updos. 

Splash 

Jennifer Lawrence: Τα μακριά, κυματιστά, υγιή και super λαμπερά μαλλιά της αναβαθμίζουν, σε κάθε της εμφάνιση το beauty look που υιοθετεί. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164