Site icon TLIFE

CFDA Fashion Awards: δες τις stars, πάρε έμπνευση και ψήφισε το καλύτερο beauty look!

Τα CFDA Fashion Awards είναι κάτι σαν τα Όσκαρ της μόδας με πρωταγωνίστριες στο κόκκινο ή καλύτερα, το blue carpet, τα αγαπημένα μας it girls και τα αυτά που στο μέλλον θα αποκαλούμε it girls! Για τον beauty κόσμο το event έχει επίσης τρομερό ενδιαφέρον γιατί κάθε ρούχο πλαισιώνεται με το κατάλληλο μακιγιάζ και τα κατάλληλα μαλλιά τα οποία γίνονται πιο καλοκαιρινά και δροσερά. Άρα: εμπνέεσαι για το υπόλοιπο του καλοκαιριού σου!

Για να δεις τα αγαπημένα σου κορίτσια της μόδας και να πάρεις ιδέες, συνέχισε παρακάτω…

Bella Hadid

H Bella κινήθηκε στην αγαπημένη της 90’s δεκαετία- λογική. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ένα sleek bob με αφέλειες ενώ το μακιγιάζ της είχε ελάχιστες φωτοσκιάσεις στα ζυγωματικά για να τονίσει τα φυσικά χαρακτηριστικά της και ένα nude gloss.

Gigi Hadid

Στην less is more λογική και η Gigi Hadid που άφησε το λευκό σύνολό της να κλέψει τις εντυπώσεις και το πλαισίωσε με απαλούς κυματισμούς και ένα επίσης φυσικό makeup με glossy χείλη και λάμψεις στις κόγχες του ματιού.

Mandy Moore

Έντονο cat eye, glossy χείλη σε ένα berry χρώμα και μαλλιά χτενισμένα σε wet look και τραβηγμένα όλα προς τα πίσω: αυτός ήταν ο συνδυασμός που επέλεξε η ηθοποιός του This is US.

Karlie Kloss

H Karlie Kloss έκανε στα μάτια της το τέλειο smudged makeup με μαύρο μολύβι σβησμένο και καφέ σκιές και τα μάτια της ήταν χτενισμένα σε πολύ χαλαρούς κυματισμούς, σχεδόν σαν να έπεσε για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά και πλεξίδες τις οποίες έλυσε το επόμενο πρωί.

Olivia Munn

H ηθοποιός δανείστηκε την απόχρωση του ρούχου της και για τα χείλη αλλά και για τα νύχια της, ενώ επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα απλό αλλά πολύ chic σινιόν!

Joan Smalls

Είναι μια από τις αγαπημένες μας και πιο sexy εμφανίσεις: πολύ μακριά μαλλιά, έντονες μπούκλες και όλο αυτό σεταρισμένο με bronzers και λάμψεις!

Lily Aldridge

Flawless skin και σχεδόν wet μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και τοποθετημένα πίσω από τα αυτιά: αυτό ήταν το σετάρισμα που έκανε η Lily Aldridge και μας άρεσε πολύ!

CFDA Fashion Awards: ποια σου άρεσε περισσότερο;

© 2024 tlife.gr