Site icon TLIFE

ΔΩΡΟ! Κέρδισε μια θεραπεία SΚΙΝ GLOSS από τα Dr. Prinou για να λάμπεις στις γιορτές

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Ένας λόγος παραπάνω για να τονώσουμε τη διάθεσή μας, να αλλάξουμε την ψυχολογία μας, να ανέβουμε, να νιώσουμε όμορφα. Και η θεραπεία Skin Gloss είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε! Μια μη επεμβατική θεραπεία που θα κάνει την επιδερμίδα μας πραγματικά να λάμπει! Η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέφθηκε τα γραφεία της Dr. Prinou, μίλησε με την Τζορτζίνα που δοκίμασε τη Skin Gloss και κατέγραψε τη διαδικασία. 

Skin Gloss: Η μη επεμβατική θεραπεία που χρειάζεσαι για να λάμπεις αυτά τα Χριστούγεννα

ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ!
Christmas Gift! 30 τυχερές θα κερδίσουν από μία θεραπεία Skin Gloss εντελώς δωρεάν. Αν θέλεις κι εσύ να ανανεώσεις την επιδερμίδα σου και να τη δεις να λάμπει δεν έχεις παρά να κάνεις “κλικ” εδώ και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου ή να καλέσεις στο 2108010000.

SKIN GLOSS: ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Είναι ένας συνδυασμός Τεχνολογίας Νanofrax 5D και ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού βιο-διεγερτικού κοκτέιλ που συνδυάζει περισσότερα από 40 συστατικά σε μία μόνο φόρμουλα. Ενισχύει την αναγέννηση των ιστών λειτουργώντας εντός της επιφάνειας του δέρματος, αποτρέπει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και καταπολεμά τη σοβαρή αφυδάτωση. Ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια, λειαίνει την υφή του δέρματος, βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα και παρέχει ένα λαμπερό δέρμα.

H Θεραπεία SKIN Gloss είναι μια πολύ-αναζωογονητική φόρμουλα εξισορρόπησης του δέρματος με δυναμική αντιοξειδωτική δράση που εμπλέκεται στην ενίσχυση του κυτταρικoύ ανοσοποιητικού συστήματος. H πρωτοποριακή δερματολογική καινοτομία επιτυγχάνει την άμεση απορρόφηση των ενεργών συστατικών προσφέροντας ουσιαστική αντιγήρανση στον ίδιο τον μηχανισμό του δέρματος.

Μέσα από αυτήν τη διαδικασία επιτυγχάνεται: 
-Βαθιά ενεργοποίηση των δερματικών ιστών.

-Βελτίωση του φυσιολογικού χορίου.  

-Δερματική αναζωογόνηση. 

-Λείανση των ρυτίδων.  

-Σφριγηλότατα και ελαστικότητα δέρματος. 

-Αναπληρώνει την χαμένη πυκνότητα του δέρματος.  

 

© 2024 tlife.gr