Εκπτώσεις: Τα 10 beauty προϊόντα που αξίζει να αποκτήσεις

Οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και εκτός από τα fashion κομμάτια που έχεις ήδη επιλέξει μην ξεχνάς τα beauty προϊόντα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορές. Ναι, τα προϊόντα που θέλεις εδώ και καιρό αλλά το budget σου δεν επιτρέπει τώρα μπορούν να γίνουν δικά σου. Εκτός από τα πλέον απαραίτητα που χρησιμοποιείς καθημερινά είναι και τα iconic που πάντα ήθελες να βρίσκονται στο νεσεσέρ σου.

Όπως για παράδειγμα η κλασική terracotta, το blush που αγαπούν τα it girls, η παλέτα σκιών που προτείνουν οι celebrity make up artists αλλά και το απόλυτο άρωμα του καλοκαιριού. Ευτυχώς για όλες μας, τα αγαπημένα beauty brands έχουν απίθανες εκπτώσεις κι εγώ σου προτείνω τα 10 προϊόντα που αξίζει να αποκτήσεις. 

Tom Ford Neroli Portofino Eau de Parfum: Ένα καλοκαιρινό και classy άρωμα που πρέπει να υπάρχει στη συλλογή σου. Η εσάνς σε μεταφέρει στην ιταλική Ριβιέρα με τις φωτεινές νότες του νερολί να συνδυάζονται με την ηλιόλουστη λεβάντα και την ζεστό κεχριμπάρι. 

La Mer Moisturizing Cream: Η θρυλική ενυδατική κρέμα που αξίζει να αποκτήσεις και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Με σύνθεση από θαλάσσια φύκη, πλούσια σε θρεπτικά και αγνά συστατικά. Το διάσημο πλέον Miracle Broth™ προσφέρει τις θεραπευτικές του ιδιότητες ανανεώνει τα κύτταρα, αναζωογονεί και επανορθώνει το δέρμα.

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate: Είναι το serum που λατρεύουν οι celebrities. Η σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κλασμάτων 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών, σε ειδική επεξεργασία με στόχο να προσφέρουν θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του. Συμβάλλει στην ενίσχυση των θεμελιωδών μηχανισμών νεότητας του δέρματος: την άμυνα και την ανάπλαση.

Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Night:  Με Εκχύλισμα από Άνθος Θαλάσσιας Λεβάντας, βοηθά στη φυσική ανανέωση και αναπλήρωση της επιδερμίδας ενώ εσύ κοιμάσαι.  Το υαλουρονικό Οξύ προσφέρει εντατική 24ωρη ενυδάτωση ενώ το αποκλειστικό εκχύλισμα Moringa που ονομάζεται και “Δέντρο Θαύμα” ανανεώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

 

YSL All Hours: Ένα φον ντε τεν που χαρίζει κάλυψη και λάμψη στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. To Υαλουρονικό οξύ που περιέχει στη σύνθεση του προσφέρει αίσθηση ενυδάτωσης όλη την ημέρα και περιποιείται την επιδερμίδα ακόμη και μετά το ντεμακιγιάζ.

Dior 5 Couleurs: Επιβάλλεται να υπάρχει στο νεσεσέρ σου η εμβληματική παλέτα σκιών, ιδανικά, με τις ωραιότερες και πιο κομψές γήινες αποχρώσεις. Οι σκιές περιέχουν εκχύλισμα κενταύριας που βοηθά ώστε να απλώνονται απαλά στα βλέφαρα αφήνοντας ένα τέλειο φινίρισμα. 

Guerlain Terracotta Light the Sun-Kissed Natural Healthy Glow Powder: Ναι μεν, την έχεις συνδυάσει με τα καλοκαίρια αλλά σύμφωνα με τους experts μπορείς να τη χρησιμοποιείς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.  Εμπλουτισμένη με φυσικό Moroccan  μέλι ανθέων, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες χαρίζει στην επιδερμίδα εκτός από υπέροχο sun-kissed εφέ και την απαραίτητη υγρασία. 

Bobbi Brown Blush: Χαρίζει στα ζυγωματικά ένταση αλλά και βελούδινη υφή χάρη στο Coconut Oil που περιέχει. Μην ξεχνάς ότι τη φετινή χρονιά, όσον αφορά στο μακιγιάζ, το blush είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. 

Shiseido Controlled Chaos Mascara Ink: Μια μαύρη μάσκαρα που θα λατρέψεις. Διαθέτει δύο κοίλες πλευρές για αύξηση του όγκου και δύο επίπεδες πλευρές για μήκος.

Lancaster Delicate Cleansing Water: Απαλό νερό καθαρισμού 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164