Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Τα έξι looks που ξεχώρισαν

H εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022 ολοκληρώθηκε. Δύο χρόνια μετά την απουσία τους, fashion designers και beauty experts βρέθηκαν και πάλι στο προσκήνιο δημιουργώντας υπέροχα looks που έκαναν το γύρο των social media μέσα σε λίγες ώρες. Είδαμε δραματικά make up looks, εμπνευσμένα από τα 80’s και τα 90’s χτενίσματα και πολυτελή μανικιούρ. 

Το μπλε χρώμα στα μάτια είναι εκείνο που επικράτησε όπως επίσης τα πολύ μακριά μαλλιά και η χωρίστρα στη μέση. Όσο αφορά στα νύχια στολίστηκαν με πέρλες χαρίζοντας μια πινελιά πολυτέλειας που έλειψε. Κι αν αναρωτιέσαι ποιες είναι οι τάσεις που θα δεις παντού την μεθεπόμενη σεζόν σου έχω την απάντηση. Είναι έξι, υπέροχες και θα τις δεις στη συνέχεια. 

Μπλε σκιά: Είναι η μεγαλύτερη τάση ever κι εκείνη που είδαμε στον οίκο Christian Siriano. Πρόκειται για το χρώμα που επανέρχεται δυναμικά, χρόνια μετά και παραπέμπει στα εμβληματικά και εξεζητημένα eye make up looks των 80’s. Η νέα του εκδοχή είναι μεν ρετρό αλλά και κομψή ταυτόχρονα που συνδυάζεται με τα nude αποχρώσεις στα χείλη και μια απαλή ένταση στα ζυγωματικά. Παράλληλα ακολουθεί το μονοχρωματικό look που θέλει να συνδυάζεις το χρώμα στα μάτια με τα ρούχα. 

Reuters

Pink, Pink, Pink: Άλλο ένα χρώμα που έρχεται από την ίδια δεκαετία αλλά ξεφεύγει από το “Barbie” εφέ. Είναι σοφιστικέ, τρυφερό και πολυτελές. Η έντονη ροζ απόχρωση συνδυάζεται με το smoky eye και τις διακριτικές πινελιές σε χείλη ή ζυγωματικά. Τα μαζεμένα μαλλιά σε sleek αλογοουρά χαρίζουν το απόλυτα κομψό φινίρισμα που ισορροπεί την ένταση στα μάτια. 

Noam Galai/Getty Images

Blush: Είναι το προϊόν που πρωταγωνιστεί αλλά όχι όπως το γνώριζες μέχρι τώρα. Απλώνεται σχεδόν σε όλο το πρόσωπο δημιουργώντας μια φουτουριστική εικόνα. Ξεκινά από τα ζυγωματικά και φτάνει στα πλάγια μέρη του μετώπου και τη γέφυρα της μύτης. Στο  fashion show του Christian Cowan είχε έντονο ροζ, σχεδόν κόκκινο χρώμα και συνοδεύτηκε από ένα εξίσου εντυπωσιακό, vampy βλέμμα.  

Splash/Ideal Images

Super λαμπερά μαλλιά: Οι hairstylists στα παρασκήνια του Pat Bo εστίασαν στην υγιή όψη των μαλλιών και όχι σε περίτεχνα χτενίσματα. Η φυσική λάμψη είναι το ζητούμενο την ώρα που τα looks είναι minimal και “ήσυχα” που σημαίνει πως τα μαλλιά είναι ίσια, με χωρίστρα στη μέση και σε φυσικές, γήινες αποχρώσεις. 

Albert Urso/Getty Images for NYFW: The Shows

Πολύ μακριές αλογοουρές: Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που παρέμειναν πιστές στα μακριά μαλλιά τα νέα είναι υπέροχα. Η υφή παραμένει φυσική που σημαίνει πως αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να χρησιμοποιήσεις συσκευές θερμότητας. Η κορυφή μένει λεία και λαμπερή και η αλογοουρά πιάνεται με κορδέλες. 

Noam Galai/Getty Images for NYFW: The Shows 

Νύχια: Πιο πολυτελή από ποτέ. Μοιάζουν με κόσμημα χάρη στις πέρλες που τα στολίζουν. Τα είδαμε στον οίκο  Μarkarian που φέτος προτείνει να μεταμορφωθείς σε πριγκίπισσα. 

Μην περιμένεις μέχρι το φθινόπωρο για να υιοθετήσεις το αγαπημένο σου trend. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164