Site icon TLIFE

Γιατί είπαν τα χειρότερα για το pop up store της Kylie Jenner στα Topshop!

NEW YORK, NY - MAY 01: Kylie Jenner attends the "Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 1, 2017 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images for People.com)

Αυτές τις μέρες η Kylie Jenner είναι στο στόχαστρο για πολλούς λόγους. Μερικοί από αυτούς είναι: α) αποφάσισε να λανσάρει μερικά ολοκαίνουργια πινέλα και να κοστολογήσει το σετ 400 περίπου ευρώ (seriously?) β) αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σειρά από concealer σε 30 διαφορετικές αποχρώσεις και να κοπιάρει όχι-τόσο-τέλεια την Rihanna. Τέλος, αποφάσισε πριν λίγες μέρες να διαθέσει τα Kylie Cosmetics σε συγκεκριμένα pop up stores στο Topshop.

Καθώς φαίνεται, αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και την “απογείωσε” την δυσαρέσκεια των fan της! Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κόσμο του internet και πολλούς youtubers, τα pop up stores της Kylie Jenner μέσα στο Topshop όχι απλώς δεν ήταν φροντισμένα αλλά ήταν τόσο παραμελημένα ώστε δεν τηρούνταν καλά- καλά οι κανόνες υγιεινής. Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι τα προϊόντα της Kylie ήταν ανοιγμένα και πεταμένα δεξιά και αριστερά ενώ οι υπάλληλοι του Topshop δεν έκαναν τίποτα γι’αυτό.

Δες παρακάτω τι είπαν οι διασημότεροι youtubers…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=246&v=xjdQBk4EoaM

Πάντως, αν ισχύει αυτό που μας έλεγαν στο Πανεπιστήμιο, ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμηση, η Kylie Jenner τα έχει καταφέρει υπέροχα!

 

 

© 2024 tlife.gr