Γιορτή του Πατέρα: 8 δώρα για τους άνδρες της ζωής μας

Η γιορτή του πατέρα είναι αύριο και επιβάλλεται να του κάνεις το ωραιότερο δώρο. Είναι ο σημαντικότερος άνδρας της ζωής μας και το απόλυτο πρότυπο. Κι αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις θέλω να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχει πάντα η beauty κατηγορία και για τους άνδρες και η αλήθεια είναι ότι πάντα ενθουσιάζονται με ένα άρωμα ή μια κρέμα ενυδάτωσης προσώπου ή λάδι περιποίησης για τα γένια. 

Στη συνέχεια θα δεις 8 προτάσεις που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψει. 

 

Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes:  Mια δημιουργία του διάσημου Alberto Morillas, που ανήκει στην οικογένεια των ξυλωδών αρωματικών, διαθέτει μια αρωματική φρεσκάδα χάρη στις νότες κυπαρισσιού και τις επιπλέον νότες λεμονιού Σικελίας. Η τελική πινελιά της ξυλώδους ζεστασιάς του κεχριμπαριού, του χαρίζει μια τολμηρή και γλυκιά ζωντάνια. 

YSL MYSLF Cleansing Bar: Μια μαύρη τετράγωνη μπάρα καθαρισμού με το εμβληματικό λογότυπο YSL Cassandre στην καρδιά του κατάλληλη για πρόσωπο, μαλλιά, γένια και σώμα. 

Hermes Terre d’ Hermes Hair and Body Showe Gel: Αφρόλουτρο κατάλληλο για σώμα και μαλλιά. Η επιδερμίδα αρωματίζεται διακριτικά και είναι απαλή χαρίζοντας έναν διαφορετικό τρόπο να αποκτήσεις την κλασικής εσάνς. Το Terre d’Hermès που περιγράφει τη σχέση του ανθρώπου με τη γη, τον ταπεινό και αρμονικό του διάλογο με τη φύση και τα στοιχεία της. 

Dior Homme Deodorant Stick: Εντείνει την αναζωογονητική νότα του τζίντζερ, συνδυάζοντας την ευχάριστη αίσθηση με τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα κατά την εφαρμογή. Η αντιιδρωτική σύνθεσή του παρέχει βέλτιστη προστασία.

Kiehl’s Facial Fuel Energizing Moisture Treatment for Men:  Ενυδατική, μη λιπαρή κρέμα προσώπου. Γεμίζει τα κύτταρα ενέργεια, βοηθάει το δέρμα να αντιστέκεται στις εξωτερικές επιθέσεις και το αναζωογονεί.

Rituals Men’s Bath & Body Gift Set: Συσκευασία δώρου που περιέχει:

Foaming Shower Gel 50ml,  σύνθεση gel που μετατρέπεται σε πλούσιο αφρό για μια φρέσκια, ξυλώδη αρωματική εμπειρία που τονώνει το σώμα και χαρίζει καθαρή επιδερμίδα.

Sport Anti-Dryness Body Lotion 70ml, ενυδατική σύνθεση gel που περιποιείται την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα προσφέροντας ενυδάτωση ενώ απορροφάται εύκολα και γρήγορα.

Strengthening Caffeine Shampoo 70ml, σαμπουάν με καφεΐνη και κόκκινο ginseng που εξισορροπεί το τριχωτό της κεφαλής, ενισχύει την πυκνότητα των μαλλιών, παρατείνει τον κύκλο ανάπτυξης της τρίχας και διεγείρει την ανάπτυξή της.

Sport Ice Shower Gel 70ml, ανδρικό αφρόλουτρο με δροσιστική δράση. Περιέχει σύμπλεγμα ενεργού άνθρακα  και μέντας. 

Tom Ford For Men Conditioning Beard Oil: Ενυδατικό λάδι που προσφέρει απαλότητα και θρέψη στα γένια.

 
 
 
 

Acqua di Parma Refreshing After Shave: απαλό, εξαιρετικά ελαφρύ γαλάκτωμα που απορροφάται γρήγορα, με καταπραϋντική δράση για ενυδάτωση της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα. Το ενυδατικό αποτέλεσμα ανακουφίζει άμεσα από το κάψιμο του ξυραφιού, αφήνοντας την επιδερμίδα ευχάριστα αναζωογονημένη. Το υαλουρονικό οξύ αποκαθιστά τις φυσικές άμυνες της επιδερμίδας. Η σύνθεση που προσφέρει ματ αποτέλεσμα, είναι εμπλουτισμένη με προστατευτικά και καταπραϋντικά φυτικά έλαια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164