Site icon TLIFE

GNTM: πώς θα μεταμορφώναμε εμείς τα κορίτσια του Next Top Model!

Δεν διστάζουμε να το πούμε: τα Δευτερότριτά μας έχουν αποκτήσει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον και το Greece’s Next Top Model ευθύνεται γι’αυτό. Και υπάρχουν και εκείνα τα πρωινά που διαδέχοντα τα Δευτερότριτα όπου εδώ στο TLIFE αφιερώνουμε μια (τουλάχιστον!) ώρα για να σχολιάσουμε όσα είδαμε.

Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα και σήμερα το πρωί μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο όπου κορίτσια είδαμε να αποκτούν buzz cut, κάποια άλλα να μεταμορφώνονται σε Rihanna (2008 era) και ένα σωρό ακόμη makeover. Τα looks μας άρεσαν πολύ, αλλά υπήρξαν και κάποια με τα οποία διαφωνήσαμε. Ακόμη κι εμείς μεταξύ μας. Διότι δεν μπορούν να συμφωνούν όλοι με όλους, σωστά; Κάπως έτσι, λοιπόν, καταλήξαμε και σε αυτό το θέμα: πώς θα μεταμορφώναμε εμείς τα κορίτσια του Next Top Model!

Παρακάτω, όμως, και για να μπεις στο κλίμα σε περίπτωση που είσαι αυτή η μία που ΔΕΝ ΕΙΔΕ GNTM, σου έχουμε συγκεντρωμένες τις πιο extreme αλλαγές, ή έστω εκείνες που είχαν το περισσότερο… κλάμα!

Για την Έλντα Λάσκα επιλέχθηκε ένα buzz cut αφού τα μαλλιά της ήταν πολύ ταλαιπωρημένα από τις πολλές αλλαγές στο χρώμα, κυρίως.

Για την Ειρήνη Στεριανού οι expert επέλεξαν ένα κοντό κούρεμα με έμπνευση από την Rihanna.

To στοίχημα με την Ειρήνη Ερμίδου ήταν να γίνει super θηλυκή!

Με ποια makeover διαφώνησε η beauty editor, Νατάσα Μπερέκου, και τι μεταμορφώσεις θα επέλεγε (aka me)!

Ειρήνη Στεριανού

Η βασική μου beauty ένσταση ήταν αυτή η μεταμόρφωση. Η Ειρήνη Στεριανού είναι ένα sexy κορίτσι και τίποτα δεν είναι λάθος με το διάχυτο sexiness. Επίσης, η Ειρήνη σίγουρα δεν είναι ένα fresh κορίτσι αλλά ένα blunt cut καρέ όπως αυτό της Adriana Lima (με την οποία σ.σ. μοιάζουν πολύ!) θα της “άνοιγε” το πρόσωπο και θα την έκανε να δείχνει πιο updated και άνετη με τον εαυτό της χωρίς να της στερήσει πόντους από το sexiness της. Στο κάτω- κάτω, το individuality (aka η νούμερο ένα τάση στην ομορφιά σήμερα!) πρεσβεύει να είσαι ο εαυτός σου! Και αν o… εαυτός σου θέλει να είναι sexy, είσαι και… on trend!

Ειρήνη Ερμίδου

Ένα κορίτσι πολύ θηλυκό γίνεται πιο… γήινο, ένα κορίτσι που αναζητά την θηλυκότητά του φτάνει στο άλλο άκρο με κάμποσες τρέσες. Ανάμεσα στην μια επιλογή και την άλλη υπάρχει το “μέτρον άριστον” και στο πλαίσιο αυτό θα μου άρεσε πολύ να δω την Ειρήνη Ερμίδου ως Kate Mara.

‘Ελντα Λάσκα

Οτιδήποτε υποδηλώνει υγεία πάνω σου είναι το ζητούμενο και εκείνο το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει ξεχωριστή και φρέσκια, όπως ακριβώς τα υγιή μαλλιά. Μου άρεσε η δραστική επιλογή που έκαναν οι experts με το buzz cut αλλά το να βάφεις τα μαλλιά που μόλις έκοψες, επειδή ακριβώς δεν ήταν υγιή λόγω τεχνικών εργασιών που είχαν υποστεί, μου ακούγεται αρκετά οξύμωρο. Θα μου άρεσε να δω την Έλντα με ένα pixie cut από το οποίο θα αφαιρούνταν σταδιακά οι κατεστραμμένες άκρες που είχαν απομείνει.

Αγάπη Olagbegi

Στα δύο τελευταία catwalk της Victoria Secret περπάτησαν κορίτσια με πολύ διαφορετικά μαλλιά μεταξύ τους. Φυσικά, αυτό δεν έχει συμβεί τελευταία μόνο εκεί αλλά επιστρατεύω το παράδειγμα μιας και η Victoria Secret μοιάζει με το τελευταίο και πιο δυνατό οχυρό που υπέκυψε στην τεράστια τάση του individuality. Μια τάση με συναισθηματικές- ψυχολογικές προεκτάσεις που θέλει να σε αποδέχεσαι με τα χαρακτηριστικά που έχεις ακριβώς. Και αν έχεις afro μαλλιά να μάθεις να τα αγαπάς και να τα φροντίζεις! Για την Αγάπη Olagbegi, λοιπόν, που επίσης έχει ταλαιπωρήσει τα μαλλιά της, θα επέλεγα αυτό το haircut: fresh, κοντό και δεν-χρειάζομαι-πρέσα κούρεμα!

Με ποια makeover διαφώνησε η fashion editor, Ιωάννα Κούρου, και τι μεταμορφώσεις θα επέλεγε!

Έλντα Λάσκα

Αυτό το κορίτσι πήγε με τρέσες στην οντισιόν και μάλλον για να την εκδικηθούν της έκοψαν εντελώς τα μαλλιά. Θεωρώ ότι είναι πολύ “σκληρό” το ξυρισμένο μαλλί σε συνδυασμό με ένα τόσο ανοιχτό χρώμα και μόνο οι πολύ ισχυρές προσωπικότητες (βλέπε Cara) μπορούν να το υποστηρίξουν. Θα προτιμούσα να δω την Έλντα με το pixie cut της Cara και σε αυτήν την γλυκιά απόχρωση που θα “έδενε” περισσότερο με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τα φυσικά της χρώματα.

Ειρήνη Στεριανού

Αρκετά extreme αλλαγή που κατά πασά πιθανότητα θα τη στιγματίσει. Οι γωνίες του προσώπου της και τα φυσικά της χρώματα που θυμίζουν πολύ τη Victoria Beckham. Οπότε θα ήθελα να δω την Ειρήνη με το τελευταίο haircut που έχει υιοθετήσει η σχεδιάστρια, το οποίο έχει κίνηση και είναι σε μια πιο γλυκιά απόχρωση του καστανού, σε σύγκριση με το μαύρο που είδαμε στο μοντέλο.

Γαρυφαλλιά Καλιφώνη

Τόσο ωραία και “ζουμερά” χαρακτηριστικά σε ένα τόσο νεανικό και φρέσκο πρόσωπο. Το κούρεμα, η βαφή και ειδικά το hairstyling που διάλεξαν οι experts, παραπέμπουν σε μια πολύ θηλυκή και σέξι προσωπικότητα (μεγαλύτερης ηλικίας), παρά σε ένα επιτυχημένο supermodel. Εμένα το πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς που θυμίζει περισσότερο τη Gigi Hadid, παρά τη Scarlett Johansson. Οπότε σε κούρεμα και χρώμα θα ήθελα να δω αυτήν την επιλογή!

Με ποια makeover διαφώνησε η deco editor, Νίκη Κλεισούρα, και τι μεταμορφώσεις θα επέλεγε!

Ειρήνη Στεριανού

Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά η επιλογή που έκανε η ομάδα του GNTM για την συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη είναι “NO” και για εμένα. Συμφωνώ, όμως, σε ένα look τελείως “κόντρα” στην προσωπικότητα της Ειρήνης και γι’ αυτό θα προτιμούσα ένα κούρεμα πιο χαριτωμένο και curly, όπως αυτό της Kylie Minogue, που θα αντιστάθμιζε ελαφρώς το τόσο εμφανές sexyness του συγκεκριμένου κοριτσιού. Ενδεχομένως να εξυπηρετούσε καλύτερα και την ατίθαση φύση των μαλλιών της.

Έλντα Λάσκα

Έκλαψε πολύ αυτό το κορίτσι και ίσως όχι άδικα, αφού χρειάστηκε να της ξυρίσουν το κεφάλι -και όχι μεταφορικά. Δεν διαφωνώ απόλυτα, αλλά από την άλλη δεν συμφωνώ απόλυτα με το τελικό αποτέλεσμα (αν με ρωτάς, θα το έφτανα στα άκρα αλά Natalie Portman στο V for Vendetta). Τελικά, όμως, ίσως να επέλεγα ένα κούρεμα και προφανώς εντατική θεραπεία, ώστε να φτάσει πιο κοντά στο look της Kirsten Dunst, που εκπέμπει λάμψη και φαίνεται τόσο -μα, τόσο!- υγιές!

Ειρήνη Ερμίδου

Δεν ξέρω τι θα ταίριαζε σε αυτό το ανατρεπτικό κορίτσι, αλλά έχω την υποψία πως τα… χιλιόμετρα τρέσας δεν είναι η λύση. Αντ’ αυτού θα επέλεγα κάτι πιο φυσικό και λιγότερο “στημένο”, όπως το κούρεμα της Makenzie Davis, η οποία μου την θυμίζει και αρκετά!

Εβελίνα Σκίτσκο

Ένα κορίτσι τόσο γήινο και τρυφερό με τόσο λάθος τελικό αποτέλεσμα! Η Νατάσα φωνάζει ότι δεν έπρεπε να κόψουν τα μακριά μαλλιά της, αλλά προσωπικά θα ήθελα να την δω με ακόμη πιο κοντό κούρεμα, αλλά τουλάχιστον με πιο υγιή εμφάνιση. Ένα πιο “γεμάτο” στυλ, όπως αυτό της εξίσου εύθραυστης Keira Knightley, ίσως να με έβρισκε πιο σύμφωνη.

Με ποια makeover διαφώνησε η fashion editor, Σοφία Σούζα, και τι μεταμορφώσεις θα επέλεγε!

Γαρυφαλλιά Καλιφώνη

H Γαρυφαλλιά μου θυμίζει την Scarlett θα την πήγαινα εκεί. Ok! Αυτό προφανώς έκαναν και οι κριτές αλλά αυτό που θα επέλεγα εγώ θα ήταν ένα διαφορετικό hair look: πιο ανοιχτό χρώμα και ελάχιστο κούρεμα. Σίγουρα όχι τόσο κοντά.

Μικαέλα Φωτιάδη

H Mικαέλα θα μου άρεσε με ένα fresh καρέ σαν της Margot Robbie και όχι με το a la Marilyn που της έκαναν!

Εβελίνα Σκίτσκο

Η Εβελίνα εχει τέλεια μαλλιά! Δεν θα τα πείραζα και σε καμία περίπτωση δεν θα της άλλαζα χρώμα!

© 2024 tlife.gr