H MAC βάζει στη μόνιμη συλλογή της αυτά τα συλλεκτικά προϊόντα που έγιναν sold out!

Μας αρέσουν τα πολυχρηστικά προϊόντα, εκείνα που μπορείς να βάλεις στο πρόσωπο, στα μαλλιά σου ή όπου με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ένα από αυτά είναι και το Prep + Prime Fix+ της MAC. Αυτό το υπερδιάσημο spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν το foundation ως primer, μετά το μακιγιάζ για να το σταθεροποιήσει, κατά την διάρκεια της ημέρας ως face mist, στο πινέλο σου για να απλώσεις τις σκιές σε σκόνη, στο beautyblender σου για να το βρέξεις και να το δουλέψεις μετά πιο σωστά.

Το συγκεκριμένο spray, λοιπόν, είναι υπεραγαπημένο πολλών γι’αυτό και αυτή η beauty είδηση είναι από τις σημαντικότερες της ημέρας. Στις αρχές του 2017 η MAC κυκλοφόρησε την Work It Out Collection η οποία περιείχε και τα Prep + Prime Fix+ σε τρεις διαφορετικές εκδοχές: με καρύδα, με λεβάντα και με τριαντάφυλλο. Τα τρία αυτά face mist έγιναν sold out σε dt και στην τελευταία γιορτινή συλλογή της MAC με τίτλο Snowball, επανακυκλοφόρησαν.

Το νέο είναι ότι πλέον αυτά τα τρία mist δεν είναι one shot και ότι σε λίγο καιρό από τώρα θα κυκλοφορήσουν και σε κανονικό μέγεθος. Εχμ, καλύτερα: θα μπορείς να τα βρίσκεις στη MAC ανά πάσα στιγμή και δεν θα ξαναχρειαστείς να στοκάρεις όλες αυτές τις καρύδες! Yeah! Yeah! Yeah! Κάποια άλλη που να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό μου;

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164