Αυτά τα beauty προϊόντα θα μας κρατήσουν νέες για πάντα! Plus: η Μαρία Κορινθίου τα λατρεύει!

Διάσημες ή όχι, από 20 μέχρι… όποια ηλικία, όλες οι γυναίκες ζητάμε το ίδιο πράγμα: να είμαστε για πάντα νέες και λαμπερές! Η Μαρία Κορινθίου, με την αψεγάδιαστη και νεανική επιδερμίδα της μας μύησε στο μυστικό της! Ένα μυστικό που έχει όλο αυτό το επιστημονικό υπόβαθρο ενός φαρμακευτικού brand όπως είναι η Pharmasept και μας δημιουργεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη!

Η Pharmasept, λοιπόν, σε συνεργασία με κορυφαίους δερματολόγους ανακάλυψε το μυστικό για να μείνουμε για πάντα νέες! Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις ανάμεσα στις δύο σειρές Cleria εκείνη που σου ταιριάζει στην δική σου ηλικία και τις δικές σου ανάγκες, να την αναζητήσεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και να ανακαλύψεις τον πιο νεανικό και fresh εαυτό σου!

Αν έχεις ώριμη επιδερμίδα…


Τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας σου:
Ναι, η ομορφιά δεν έχει ηλικία! Αλλά η ηλικία επηρεάζει την ομορφιά μας. Κάνε το εξής απλό τεστ: βρες μια φωτογραφία σου εκεί γύρω στα 18 σου και σύγκρινέ την με το σήμερα. Το πρόσωπό σου δεν είναι τόσο σφρηγιλό, το περίγραμμά σου έχει χάσει τους όγκους του και η θαμπή όψη του μαρτυρά την κούρασή σου! Ναι, η ομορφιά δεν έχει ηλικία και χάρη στην Cleria μπορούμε όλες μας να είμαστε λαμπερές και νέες για πάντα!

Τα προϊόντα που θα γίνουν τα αγαπημένα σου: Τα προϊόντα που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ και το beauty routine σου είναι τέσσερα. Και αυτά τα τέσσερα αρκούν για να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου! Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την κρέμα προσώπου Lift Effect Cream που όπως μαρτυρά και ο τίτλος του κάνει… lifting στην επιδερμίδα σου, το Renewal Dry Oil που ανανεώνει με μερικές σταγόνες κάτω από από την κρέμα σου και ανοδικές κινήσεις μασάζ, την Eye Perfection Cream που είναι σαν να ξυπνάς μετά από έναν χορταστικό και ξεκούραστο ύπνο και, τέλος, τον ορό Anti-Spot serum που δρα ενάντια σε πανάδες, κηλίδες αλλά και κάθε δυχρωμία της επιδερμίδας.

Τα μαγικά συστατικά:
Για κάθε προϊόν που φτάνει στα ράφια του φαρμακείου, η Pharmasept επιστρατεύει κορυφαίους επιστήμονες, πολλά χρόνια ερευνών και άλλα τόσα ευεργετικά συστατικά στα οποία οφείλονται αυτά τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας. Και το “μαγικό” συστατικό στην προκειμένη περίπτωση που βρίσκεται στα περισσότερα προϊόντα της σειράς είναι το Golden Mastic, το συμπυκνωμένο σε δραστικά συστατικά έλαιο μαστίχας που επιβραδύνει την γήρανση και επαναφέρει την πρωτεϊνη Klotho στα επίπεδα που ήταν μια δεκαετία πριν. Μετάφραση: η επιδερμίδα μας δείχνει 10 χρόνια νεότερη! Όσον αφορά την άγνωστη λέξη (aka Klotho) πρόκειται για μια πρωτεϊνη που συνδέεται με τη διαδικασία επιδιόρθωσης του DNA και την κυτταρική αποτοξίνωση. Αυτός είναι και ο λόγος που οι επιστήμονες της έχουν δώσει και ένα άλλο όνομα: “πρωτεΐνη της νεότητας”.

Τι είπαν όσες τα δοκίμασαν:
Ας περάσουμε από την θεωρία στην πράξη. Επαναλαμβάνω: για κάθε προϊόν Pharmasept που φτάνει στο φαρμακείο υπάρχουν πίσω πολλά χρόνια επιστημονικών ερευνών και άλλες τόσες δοκιμές! Τι είπαν, λοιπόν, οι 30 γυναίκες που το δοκίμασαν;
– Το 97% είδαν την επιδερμίδα τους πιο ελαστική και ενυδατωμένη
– Το 90% παρατήρησαν λείανση του δέρματος
– Το 80% διαπίστωσαν σημαντική αύξηση στη σφριγηλότητα και βελτίωση στην υφή του προσώπου τους
– Το 80% των γυναικών που δοκίμασαν την Eye Perfection Cream είδαν την περιοχή στο άνω και κάτω βλέφαρο αισθητά πιο σφριγηλή και λεία
Και όλα αυτά μετά από 30 ημέρες χρήσης!

Αν ήρθες αντιμέτωπη με τις πρώτες ρυτίδες…

Τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας σου: Είσαι νέα και λαμπερή, είσαι στο απόγειο της καριέρας σου (αλλά δουλεύεις πολύ και αγχώνεσαι αρκετά γι’αυτό!) και αγαπάς να φροντίζεις τον εαυτό σου. Με λίγα λόγια, διανύεις μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου! Μέχρι εκείνο το πρωινό που αντίκρισες στον καθρέφτη σου τις πρώτες ρυτίδες! Μείνε ψύχραιμη! Έχουμε την τέλεια σειρά για ‘σένα!

Τα προϊόντα που θα γίνουν τα αγαπημένα σου: Επισκέψου το φαρμακείο σου και ζήτησε την σειρά λειάνσης των πρώτων ρυτίδων με τα χαρακτηριστικά ροζ γράμματα στην λευκή συσκευασία. Η σειρά περιλαμβάνει gel ή αφρό καθαρισμού για να επιλέξεις το προϊόν που προτιμάς, scub που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, την first step cream για την εξομάλυνση των πρώτων ρυτίδων και την hydra velvet cream για να διατηρείς την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και άρα σφιγηλή!

Τα μαγικά συστατικά: Περιέχει στην σύνθεσή της Yαλουρονικό οξύ & Πολυσακχαρίτες από χαρούπι που βελτιώνουν την εσωτερική δομή της επιδερμίδας και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, βασικά δομικά συστατικά στα οποία οφείλουμε την σφιγηλότητα και την νεανική όψη μας και που όσο μεγαλώνουμε η παραγωγή τους επιβραδύνεται.

Τι κάνει: Η σειρά για την λείανση των πρώτων ρυτίδων Cleria της Pharmasept λειτουργεί ως προστατευτικό φιλμ ενάντια αφενός στις εξωτερικές επιθέσεις όπως είναι το κάπνισμα και η περιβαλλοντική μόλυνση (γνωστά και ως ελεύθερες ρίζες) και αφετέρου σε όλες εκείνες τις τοξίνες που παράγει εκ των έσω ο οργανισμός μας λόγω άγχους, κακής διατροφής κλπ. Έτσι, το πρόσωπο μένει ενυδατωμένο, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές εξαλείφονται, η επιδερμίδα προστατεύεται από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ παράλληλα το ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα καταπραϋνεται.

Λοιπόν, εσύ γιατί να επιλέγεις πρόσκαιρες λύσεις όταν έχεις την επιλογή του… για πάντα;

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164