Ψάχνεις την τέλεια ενυδατική που ξεδιψάει το δέρμα σου και δεν αφήνει λιπαρότητα; Τη βρήκαμε!

Κάθε σεζόν έχει και το δικό της… target ερωτήσεων. Στην καρδιά του καλοκαιριού, λοιπόν, η πιο συχνή ερώτηση που φτάνει εδώ στο TLIFE (σχεδόν καθημερινά) είναι “πείτε μου τι ενυδατική να επιλέξω”. Και παρά το γεγονός ότι η ερώτηση μπορεί να είναι διατυπωμένη με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους το ζητούμενο είναι το ίδιο. Θέλετε μια ενυδατική που να δροσίζει την επιδερμίδα σας, να ανακουφίζει αυτή την αίσθηση τραβήγματος, να μην είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΠΑΡΗ, να απορροφάται εύκολα και να μην σας προδίδει στον καύσωνα.

Πράγματι, το να βρεις την τέλεια ενυδατική με οοοοοοολες αυτές τις προδιαγραφές δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά αν ανήκεις στο 90% των Ελληνίδων που έχουν λιπαρή επιδερμίδα. Όμως, δεν είναι ακατόρθωτο! Τουλάχιστον, όχι εδώ και λίγους μήνες οπότε και ήρθε στην Ελλάδα αυτή η κρέμα που λατρέψαμε και μπήκε στο νεσεσέρ κάθε beauty addict!

Ας γίνει η beauty αποκάλυψη!

H Embryolisse είναι η γαλλική μάρκα περιποίησης που αγαπούν κουρφαίοι make up arists και χολιγουντιανές stars όπως η Gwyneth Paltrow και η Scarlett Johannson. Αλλά ακόμη πιο… στοχευμένα, η Lait-Crème Concentré είναι αγαπημένη ενυδατική πολυχρηστική κρέμα αφού μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους! Καταρχήν, ως ενυδατική πρωί και βράδυ, ως primer αφού είναι η τέλεια βάση πριν το foundation, ως μάσκα (άπλωσε ένα παχύ στρώμα στην επιδερμίδα σου και μετά από μερικά λεπτά αφαίρεσε με μια χαρτοπετσέτα ότι περίσσεψε και με πολλούς ακόμη τρόπους).

Μάλιστα, η κρέμα θρύλος έχει και μια όμορφη ιστορία πίσω της αφού πρόκειται για το πρώτο προϊόν που δημιούργησε πριν 65 χρόνια ένας γιατρός κι έκτοτε έχουν πουληθεί 15.000.000 τεμάχια παγκοσμίως!

Άρα στην ερώτηση που μας στέλνεις καθημερινά, τώρα ξέρεις την απάντηση: Embryolisse Lait-Crème Concentré!

Μάθε περισσότερα για τη μάρκα και τα σημεία πώλησης στο
www.embryolisse.gr

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164