Site icon TLIFE

Το trick για να δείχνουν τα μάτια σου μεγάλα! Μπορείς να μαντέψεις τι έκαναν εδώ Kim Kardashian και Kylie Jenner;

Η Kim Kardashian γιόρτασε τα γενέθλια του Kanye με έναν διαφορετικό τρόπο: έκλεισε ένα ολόκληρο γήπεδο μπάσκετ και κάμποσους παίκτες NBA έτσι ώστε ο καλός της να μπορέσει να παίξει με αυτούς. Αλλά αυτό το νέο δεν έχει καμία beauty σημασία. Την τεράστια beauty σημασία την εντοπίσαμε στην photo που ανέβασε στο instagram της η Joyce Bonelli, make up artist και οικογενειακή φίλη των Kardashian- Jenner.

Και σε αυτή την photo υπάρχει μια πολύ μικρή λεπτομέρεια που έχουν εφαρμόσει και η Kim και η Kylie που όμως εξασφαλίζει μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα. Μπορείς να εντοπίσει ποια;

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/10_6/kimkylie.jpg

Έχουν βάλει μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου γεγονός που κάνει τα μάτια τους να δείχνουν πιο μεγάλα και ξεκούραστα. Και ο χρυσός κανόνας για να το κάνεις κι εσύ (και πρέπει να το κάνεις γιατί αυτό το μικρό trick είναι όντως θαυματουργό) είναι ο εξής:
– Βάλε μπεζ μολύβι αν είσαι καστανή- μελαχρινή
– Βάλε λευκό μολύβι αν είσαι ξανθιά

BTW: Πόσες από εσάς βάφετε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και με τι;

BONUS INFO: Πάντως το λευκό μολύβι δεν έχει μόνο αυτή την χρήση, δηλαδή στο waterline. Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες τους τέσσερις τρόπους χρήσης του!

Για το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου μου επιλέγω τις περισσότερες φορές…

© 2024 tlife.gr