Site icon TLIFE

Η φωτογράφιση της Emily Ratajkowski για το Harper’s Bazaar κρύβει μια μεγάλη ανατροπή!

Θα πρέπει να είναι κανείς πολύ επιφανειακός για να βλέπει στην Emily Ratajkowski μόνο απίστευτους γλουτούς, μια διάθεση για sexiness και… τελεία. Γιατί πίσω από αυτά, τα οποία ομολογουμένως είναι διάχυτα, υπάρχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και της ελευθερίας επιλογής: αν θέλεις να είσαι sexy, ας είσαι sexy! Αν θέλεις να είσαι κάτι άλλο, ας είσαι αυτό που θέλεις!

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Emrata φωτογραφήθηκε για το αμερικάνικο Harper’s Bazaar σε ένα εντελώς διαφορετικό concept. Φωτογραφήθηκε δείχνοντας τις μην αποτριχωμένες μασχάλες της.

“Δώστε στις γυναίκες την ευκαιρία να είναι ότι θέλουν να είναι και όσο πολύπλευρες θέλουν να είναι. Έγραψα ένα άρθρο στο Harper’s Bazaar για την σημασία του δικαιώματος της γυναίκας να μπορεί να επιλέξει (πώς θα ντυθεί, τι θα ποστάρει, αν θα αποφασίσει να ξυριστείς ή όχι). Καν’ τε αυτό που θέλετε κυρίες μου, όποιο κι αν θέλετε να είναι αυτό!”.

Μένοντας, τώρα, στο αισθητικό κομμάτι και στην μεγάλη συζήτηση του αν ήταν απαραίτητο ή όχι να φωτογραφηθεί έτσι, ιδού μια σκέψη: για να επικοινωνηθεί μια ιδέα θα πρέπει να οπτικοποιηθεί ώστε να γίνει πιο ισχυρή. Αν η Emrata έμενε στο άρθρο, χωρίς αυτό να συνοδεύεται με εικόνα, τι απήχηση θα είχε; Ίσως κι εγώ να μην έγραφα τώρα αυτές τις γραμμές.

Ποια είναι η γνώμη σου;

 

 

© 2024 tlife.gr