Η Kim Kardashian ανακοίνωσε ότι βγάζει makeup σώματος και ο κόσμος εκνευρίστηκε! Ποια η γνώμη σου;

Δύο πράγματα ξέρουν να δημιουργούν πολύ καλά οι αδερφές KardashianJenner: καλλυντικά και ίντριγκες. Και παρά το γεγονός δεν είναι πάντα αυτή η σειρά, πολλές φορές έχουμε δει το λανσάρισμα ενός προϊόντος να γίνεται η αφορμή για να δημιουργούνται αυτές οι ίντριγκες.

Πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα: η Kim Kardashian ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν μέσω των social της πως πρόκειται να λανσάρει ένα makeup σώματος. Συγκεκριμένα έγραψε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι έρχεται Body Collection από την KKW Beauty! Η σειρά θα περιλαμβάνει makeup σώματος, body shimmer, loose πούδρα σώματος και μια βούρτσα για το σώμα”.

 

Λίγο αργότερα, η ίδια ρώτησε: “Χρησιμοποιείτε makeup σώματος; Το χρησιμοποιούσα για χρόνια προκειμένου να καλύψω την ψωρίασή μου. Το brand που συνήθιζα να χρησιμοποιώ είχε μόνο δύο αποχρώσεις και η σειρά σταμάτησε να κυκλοφορεί οπότε είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα έχετε την δυνατότητα να το δοκιμάσετε!”.

Υπήρξαν πολλοί που ήταν θετικοί λέγοντας ότι υποφέρουν αντίστοιχα από ψωρίαση και βρίσκουν την ιδέα εξαιρετική ή ότι έχουν σημάδια από ακμή στο σώμα τους και είναι υπέροχο που μπορούν να το καλύψουν με ένα εξειδικευμένο προϊόν.

ΑΛΛΑ υπήρξαν και πολλοί (οι περισσότεροι) που σχολίασαν ότι τέτοιου τύπου προϊόντα που υπόσχονται να καλύψουν κάθε πιθανή ατέλεια δεν καλλιεργούν καθόλου την αυτοπεποίθηση. Αντίθετα, μας κάνουν να νιώθουμε φοβερά ανασφαλείς για πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα θεωρούσαμε φυσιολογικά.

Αλήθεια, εσύ πού κινείσαι; Είναι καλό να υπάρχουν τέτοια προϊόντα για να διορθώνεις τυχόν ατέλειες που σε ενοχλούν ή μήπως πρέπει να εκπαιδευτείς να μην σε ενοχλούν οι ατέλειές σου και αυτά τα προϊόντα μπαίνουν τελικά εμπόδιο;

 


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164