Η Kim Kardashian μόλις έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της!

Μερικά πράγματα που ξέρουμε για την Kim Kardashian: τα μαλλιά της είναι εμπνευσμένα από την Cher, η οποία μάλλον είναι το beauty icon της. Την έχουμε δει να πειραματίζεται συχνά πυκνά με τα μαλλιά της αλλά είχε καιρό να το κάνει. Για την ακρίβεια, για όλο το 2019 δεν την είδαμε να πειράζει ούτε τρίχα από τα μαλλιά της. Α! Και μόλις απέκτησε το τέταρτό της παιδί. Και μαζί με το παιδί αποφάσισε να κάνει κάτι ακόμη που θα την ανανεώσει: να αλλάξει τα μαλλιά της!

Η Kim, λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο χρησιμοποιεί το νέο baby filter του Snapchat. Και αν καταφέρεις να προσπεράσεις το γεγονός ότι σε αυτό το βίντεο η Kim είναι ίδια με τις κόρες της, θα εντοπίσεις το νέο της καρέ!

https://www.instagram.com/p/ByBNjufgoEt/

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Kim Kardashian να… προδίδει την Cher για χάρη ενός καρέ. Είναι κάτι που έκανε και τον Αύγουστο του 2018, έναν χρόνο περίπου πριν, και το σκηνικό επαναλαμβάνεται και πάλι. Αλλά όσες φορές και αν την δούμε με αυτό το κούρεμα είναι αδύνατο να αποφασίσουμε πώς μας αρέσει περισσότερο! Αν μη τι άλλο, κάτι με το οποίο σίγουρα θα συμφωνήσεις είναι ότι την μικραίνουν αρκετά! Σωστά;

 


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164