Η Lady Gaga μεταμορφώθηκε εντελώς με ένα brand που σου δείξαμε πρόσφατα!

Η Lady Gaga πέρασε ένα μεγάλο διάστημα από την ζωή της αφήνοντας στην άκρη τις μεταμορφώσεις και τα πολύ εκκεντρικά beauty looks που την είχαν καθιερώσει και υιοθετώντας μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση σε σχέση με τις εμφανίσεις της. Αλλά πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από το τελευταίο της video clip με τίτλο “Stupid Love” το οποίο μόλις κυκλοφόρησε!

Σε αυτό το video clip η Lady Gaga θυμίζει… ροζ Power Ranger με μαλλιά και μακιγιάζ που κινούνται σε αυτούς τους τόνους και φυσικά υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα που βλέπεις εδώ είναι το glam squad της. Η Sarah Tanno, η οποία εκτός από προσωπική της makeup artist είναι και Global Artistry Director των Haus Laboratories, είπε στο Refinery29: “Για να δημιουργήσω αυτό το πρώτο μακιγιάζ για την Lady Gaga πήρα αναφορές από τη μουσική. Επίσης, μια σημαντική ερώτηση που κάνω πάντα στην Gaga είναι “πώς θέλεις να νιώσεις; Ήθελε να αισθανθεί, λοιπόν, δυνατή, ήθελε να μοιάζει με κάποιον που παλεύει για την καλοσύνη και την αγάπη”.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό το monochromatic pink makeup που βλέπεις εδώ το οποίο έγινε με το Haus Labs Le Monster Matte Lip Crayon στην απόχρωση Hot Rod (θα το βρεις στο Amazon) στα χείλη ενώ για να δημιουργήσει την αίσθηση της “στολής” η Tanno συνεργάστηκε με το αγαπημένο brand της Lady Gaga, τα Face Lace. Τα τελευταία είναι αυτοκόλλητα τα οποία σου είχαμε δείξει λίγες μέρες πριν εδώ και τα οποία έρχονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up, οπότε αν νιώθεις λίγο πιο extreme αυτές τις μέρες, ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις!

https://www.instagram.com/p/B9GvdtXhmre/

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164