Η Salma Hayek κατηγορήθηκε ότι έκανε “πάρα πολύ botox” και ιδού η τέλεια απάντησή της!

Αντί προλόγου: Α) δεν είμαι σίγουρη αν η λέξη “κατηγορήθηκε” είναι σωστή με δεδομένο ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που κάνει αυτό που θέλει και εκφράζεται όπως θέλει σε σχέση με τον εαυτό του χωρίς να προσβάλει κανέναν. Β) όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν οποιαδήποτε παρέμβαση θέλουν στην εμφάνισή τους χωρίς να λογοδοτήσουν στον οποιοδήποτε. Σκέψου το: μιλάμε για την εμφάνισή ΤΟΥΣ.

Aγαπάμε τις stars που φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και εδώ στο TLIFE έχουμε έναν ολόκληρο φάκελο στον οποίο σώζουμε τέτοιες φωτό. Επίσης, έχουμε έναν ξεχωριστό φάκελο με τις no makeup selfie της Salma Hayek γιατί αφενός μας τροφοδοτεί με αρκετό τέτοιο υλικό και γιατί αφετέρου είναι η αγαπημένη μας. Εχμ, και μόλις την αγαπήσαμε περισσότερο!

Πριν λίγες μέρες η Salma Hayek ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ στην οποία μας δείχνει το πρόσωπό της από την χαρακτηριστική, αγαπημένη της γωνία. Σε ένα από τα comment ένας αγενής (προφανώς!) follower έγραψε “Too much botox!” και εκείνη αντί να το αγνοήσει, όπως θα μπορούσε εύκολα να κάνει, έδωσε την τέλεια απάντηση!

View this post on Instagram

#wind #aire

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Του απάντησε, λοιπόν, το εξής: “Δεν έχω κάνει botox αλλά σε ευχαριστώ για την συμβουλή γιατί σκεφτόμουν μήπως έχει έρθει η ώρα!”. Και η δική μας απάντηση: η Salma Hayek είναι εκθαμβωτική! Με ή χωρίς botox, με ή χωρίς οτιδήποτε έχει δικαίωμα να κάνει στο πρόσωπό της, αφού μιλάμε για το πρόσωπό ΤΗΣ.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164