Η Selena Gomez θέλει να πρωταγωνιστήσεις στην νέα της καμπάνια καλλυντικών!

Τα τελευταία χρόνια ένα από τα trend της ομορφιάς είναι οι διάσημες να φτιάχνουν το δικό τους brand καθένα εκ των οποίων έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Στη μακριά λίστα, λοιπόν, μόλις προστέθηκε και η Selena Gomez η οποία από μέρα σε μέρα πρόκειται να κυκλοφορήσει το brand της με τίτλο Rare Beauty το οποίο στηρίζεται στην αληθινή ομορφιά και μια βαθιά και ειλικρινή σχέση που ευελπιστεί να χτίσει με τους καταναλωτές του.

Για να το αποδείξει, η Selena Gomez έκανε ήδη το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση: καλεί, λοιπόν, τους καταναλωτές (κάπως… σκληρή λέξη όταν μιλάμε για την Selena) να στείλουν το δικό τους… rare story το οποίο θα συμπεριληφθεί σε γύρισμα που θα γίνει τον Μάρτιο.

Το νέο το επικοινώνησε η ίδια μέσα από stories που ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό Rare Beauty στο instagram (εδώ) όπου καθισμένη σε έναν καναπέ με το γνωστό χαλαρό της και πολύ φιλικό ύφος είπε τα εξής: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχω αυτή την ευκαιρία να μιλήσω μαζί σας για κάτι που χτίζουμε μαζί. Θέλουμε, λοιπόν, να χτίσουμε μια κοινότητα που θα στηρίζεται στην αυθεντική σύνδεση και σε αυθεντικές ιστορίες. Αποφασίσαμε να ονομάσουμε αυτή την κοινότητα #WeAreRare και αυτό που θέλουμε βασικά είναι να ακούσουμε ιστορίες που σας κάνουν να νιώθετε πως είσαι σπάνιοι. Είτε αυτό είναι κάτι που έχει περάσει και ξεπεράσει, είτε μια εσωτερική σας πάλη, είτε ακόμη κάτι που αγαπάτε σε εσάς- θέλουμε να ακούσουμε όλων των ειδών τις ιστορίες. Από αυτή την διαδικασία θα κάνουμε μια φωτογράφιση τον Μάρτιο με στόχο να αναδείξουμε τις ιστορίες αυτές. Κάθε ιστορία θα είναι σημαντική και όμορφη και ανυπομονώ να τις διαβάσω όλες. Θα είναι μια πολύ συγκινητική διαδικασία αλλά είμαι ενθουσιασμένη!”.

Share what makes you rare, λοιπόν! Και αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς θα δηλώσεις συμμετοχή, μπορείς να μπεις στο www.rarebeauty.com

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164