Site icon TLIFE

Jennifer Love Hewitt: δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη να βάψει τα μαλλιά της ένα τέτοιο χρώμα!

2019 Fox Summer TCA Pictured: Jennifer Love Hewitt,Jenny McCarthy Ref: SPL5108168 070819 NON-EXCLUSIVE Picture by: ENT / SplashNews.com Splash News and Pictures USA: +1 310-525-5808 London: +44 (0)20 8126 1009 Berlin: +49 175 3764 166 photodesk@splashnews.com World Rights, No France Rights, No Italy Rights, No Japan Rights

Φήμες λένε ότι δεν υπάρχει ούτε μια διάσημη που να μην έχει βάψει- κουρέψει- κόψει τα μαλλιά της μόνη της εν μέσω καραντίνας κάτι που, αν θέλεις την γνώμη μου, γίνεται περισσότερο για να καταπολεμήσουν την ανία της καραντίνας και λιγότερο επειδή υπάρχει πραγματικά ανάγκη. Γιατί δεν βρίσκω κανέναν λόγο κάποιος να έκανε ανταύγειες τρεις εβδομάδες πριν και μετά από είκοσι μέρες στο σπίτι να έπρεπε να ξαναβάψει τα μαλλιά του.

Το… beauty καμπανάκι χτυπάει για την Jennifer Love Hewitt, την ηθοποιό των αγαπημένων μας σειρών- ταινιών ειδικά της εφηβικής μας ηλικίας η οποία έβαψε τα μαλλιά της ροζ, ένα χρώμα αρκετά εκκεντρικό από μόνο του αλλά και σε συνάρτηση με το πόσο συντηρητική φαντάζει η ίδια στα μάτια μας. Εχμ, φάνταζε.

 

Η ηθοποιός, λοιπόν, ανέβασε την παραπάνω φωτό και έγραψε: “Το χαμόγελο ενός κοριτσιού που έκανε στο σπίτι του ροζ ανταύγειες γιατί τι άλλο θα μπορούσα να κάνω τώρα! Nikki Lee μην μου θυμώσεις! Πραγματικά μου λείπεις”, έγραψε η ίδια αποκαλύπτοντας παράλληλα και τη βαφή που χρησιμοποίησε η οποία ήταν η Lime Crime Unicorn Hair Tint, μια βαφή που φεύγει με το λούσιμο.

Θα το τολμούσες;

 

© 2024 tlife.gr