Site icon TLIFE

Κρέμα σώματος της αγαπημένη σου εσάνς: Είναι το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου τις φετινές γιορτές

Το άρωμα που έχεις επιλέξεις να φοράς τον τελευταίο καιρό ή και χρόνια είναι η σφραγίδα σου. Αυτό υποστηρίζουν οι experts και συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Κάθε νότα του αντικατοπτρίζει και μια πτυχή του χαρακτήρα σου και η εσάνς του είναι εσύ η ίδια. Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία των γυναικών που τολμά να δοκιμάζει κάθε νέο που δημιουργούν οι γνωστοί οίκοι μιας και αγαπούν τις αλλαγές ακόμη και όταν αφορά σε αυτή την beauty λεπτομέρεια. 

Κι αν τώρα θέλεις ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στην εσάνς, μια πινελιά πολυτέλειας καθώς επίσης και ενυδατωμένο δέρμα σου έχω την τέλεια πρόταση που ταυτόχρονα είναι και το ωραιότερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου τις φετινές γιορτές. Πρόκειται για την ενυδατική κρέμα των πιο εμβληματικών αρωμάτων που χαρίζουν ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

Στη συνέχεια θα δεις το δικό μου Top 5, τις πέντε ενυδατικές κρέμες που αγαπώ πολύ. Εμβληματικές, κλασικές αλλά και ολοκαίνουριες μία, τουλάχιστον, από τις οποίες είμαι σίγουρη πως θα σε ενθουσιάσει. 

Chanel Coco Mademoiselle Moisturizing Body Lotion: Οι έντονες νότες πορτοκαλιού συναντούν το Ρόδο του Μάη και το μυστηριώδες πατσουλί σε ένα άρωμα που θεωρείται πλέον κλασικό. Η ενυδατική κρέμα περιέχει την εμβληματική εσάνς και χαρίζει στο δέρμα εκτός από υπέροχο άρωμα μοναδικό, βελούδινο φινίρισμα. 

Dior J’ adore Body Cream: Με νέκταρ βαμβακιού και εκχυλίσματα από πανσέδες στη σύνθεση της αφήνει το δέρμα πλούσια ενυδατωμένο και απαλό. Οι πέρλες που επίσης περιέχει χαρίζουν ένα φίνο και λαμπερό φινίρισμα. 

Lancome La Vie est Belle Nourishing Fragranced Body Lotion: Η ντελικάτη ίριδα ενώνεται με τον δυναμισμό του πατσουλί και τις γλυκές νότες βάσεις σε μία απαλή λοσιόν που περιποιείται την επιδερμίδα και αγκαλιάζει το σώμα με την υπέροχη La vie Est belle εσάνς.

YSL Black Opium Shimmering Moisture Fluid for the Body: Οι εμβληματικές νότες του Black Opium είναι ο καφές και το ξύλο βανίλιας που χαρίζουν μια αισθησιακή και dramatic εσάνς στην ενυδατική κρέμα η οποία χάρη στο shimmer που περιέχει αφήνει στο δέρμα έντονη λάμψη και απαλότητα. 

Paco Rabanne Fame Perfumed Body Lotion: Φρέσκο γιασεμί, μάνγκο και κρεμώδες λιβάνι ενώνονται και δημιουργούν ένα απίθανο άρωμα. Η λοσιόν έχει την ίδια ακριβώς εσάνς και ταυτόχρονα την πιο απαλή υφή. 

 

© 2024 tlife.gr