80’s μακιγιάζ: Τα fun looks επιστρέφουν και αναδεικνύουν την πιο τολμηρή σου πλευρά

Η δεκαετία του ΄80 ήταν υπερβολική σε όλα. Από τις τεράστιες βάτες κάτω από τις μπλούζες και τα σακάκια, η λίκρα, ο εξωφρενικός όγκος στα μαλλιά και το σκούρο περίγραμμα στα χείλη ήταν όλα τους εκκεντρικά και εξεζητημένα. Κι αν διανύουμε μια χρονιά που το minimal έχει την τιμητική του, υπάρχει και η άλλη πλευρά που συνεχίζει να υποστηρίζει τον μαξιμαλισμό. Και σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία απευθύνεται η επιστροφή των συγκεκριμένων make up looks που είναι ότι πιο fun έχουμε δει τελευταία. 

It girls και celebrities τα λατρεύουν και στη συνέχεια θα δεις τα πιο εντυπωσιακά ώστε να επιλέξεις εκείνο που θα κάνει θα υιοθετήσεις το weekend που έρχεται. Και μην ξεχνάς, είναι κατάλληλα αποκλειστικά και μόνο για τις βραδινές εξόδους. 

@cgonzalezbeauty

Η Sabrina Carpenter παραμένει πιστή στο μακιγιάζ που υιοθετεί τόσο στη σκηνή όσο και στις επίσημες εμφανίσεις της. Το περίγραμμα στα χείλη είναι πάντα πιο σκούρο από τα χρώμα στα glossy χείλη της. Το blush έχει μεγάλη ένταση και ροζ απόχρωση και οι βλεφαρίδες της super εντυπωσιακές. 

@aureliepayenmakeup

Lily Collins: Είναι το αγαπημένο μας beauty και fashion icon και κάθε της εμφάνιση είναι μία ακόμη έκπληξη. Η burgundy απόχρωση στα χείλη εκτός από huge trend είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές των 80’s και στο συγκεκριμένο look το περίγραμμα είναι σχεδόν μαύρο δημιουργώντας μια συγκλονιστική αντίθεση. Το συνδυάζει με ροζ σκιά με shimmer. 

@patrickta

Highlighter στα ζυγωματικά, shimmer σκιά, λαμπερό φινίρισμα στα χείλη και ψεύτικες βλεφαρίδες. Ένα μεταμοντέρνο Disco girl που λατρεύουμε. 

@sophiasinot

Η απόχρωση στα χείλη κινείται ανάμεσα στο κόκκινο και το καφέ που τη δεκαετία του ’80 ήταν πολύ δημοφιλής. Το αριστουργηματικό eyeliner look συνδυάζει το μαύρο περίγραμμα με την ασημένια σκιά που θυμίζει τα εμβληματικά μακιγιάζ της Grace Jones. 

@patrickta

H Camila Cabello μας θυμίζει πόσο εντυπωσιακή είναι η shimmer, ασημένια σκιά στα βλέφαρα που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τόσο της φετινής όσο και της επόμενης σεζόν. Κι αν στα 80’s συνδυαζόταν με έντονο χρώμα στα χείλη η νέα εκδοχή του look θέλει nude ή απαλή ροζ απόχρωση στο υπόλοιπο πρόσωπο. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164