Beauty Buys: 10 μάσκαρα που έχει δοκιμάσει και προτείνει η beauty editor

Mascara: Ένα τεράστιο κεφάλαιο στο μακιγιάζ. Πρόκειται για το “μαγικό ραβδάκι”. Με απλές κινήσεις και χωρίς το ταλέντο των experts “ανοίγει” το βλέμμα και χαρίζει ένταση ακόμη κι αν δεν υπάρχει ίχνος χρώματος ή περιγράμματος στα μάτια. Οι βλεφαρίδες αποκτούν μήκος και όγκο.  μακριές, πιο πυκνές και απλά… απίθανες.

Υπάρχει και η αδιάβροχη μάσκαρα, για να μην ανησυχείς καθόλου αν ρίξεις ένα δάκρυ συγκίνησης ή αν σε πιάσει η βροχή! Είναι σαν ένας μικρός, χαριτωμένος σύμμαχος στην ομορφιά σου, που σου δίνει αυτοπεποίθηση και κάνει το βλέμμα σου να ξεχωρίζει.

Και μην ξεχνάς, ότι εκτός από κλασικό κι αγαπημένο μαύρο χρώμα μπορείς να δοκιμάσεις καφέ ή ακόμη και μοβ που τους επόμενους μήνες θα κάνουν θραύση.

Στη συνέχεια θα δεις το δικό μου Top 10. 

Carolina Herrera Fabulous Eyes Mascara: Με ένα μοναδικό βουρτσάκι για εύκολη εφαρμογή, κάθε βλεφαρίδα, από την πιο μικρή έως τη μεγαλύτερη, τονίζεται ομοιόμορφα. Παράλληλα, όμως περιποιείται και ενισχύει τις βλεφαρίδες χάρη στο εκχύλισμα προστατευμένης μαύρης ορχιδέας που θρέφει και γιασεμιού που χαρίζει μια ελαφριά κρεμώδη υφή. Το καστορέλαιο που επίσης περιέχει ενισχύεται με κρυστάλλινες σταγόνες για πιο απαλές, υγιείς και ορατά πιο γεμάτες και μακριές. 

Sisley Phyto-Noir Mascara: Χαρίζει 15 φορές περισσότερο όγκο κατά την εφαρμογή. Το καμπυλωτό βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να πιάνει τις βλεφαρίδες από τη βάση τους και στη συνέχεια να γλιστρά για να τις σμιλεύσει χαρίζοντας μήκος και όγκο μέχρι την άκρη τους, καλύπτοντας έτσι την κάθε βλεφαρίδα ομοιόμορφα και μεγαλώνοντας το βλέμμα. Οι απαλές του ίνες εφαρμόζουν την ιδανική ποσότητα προϊόντος χαρίζοντας εντυπωσιακά απαλές, εύκαμπτες και πιο γεμάτες βλεφαρίδες. 

L’ Oreal Paris Panorama:  Χαρίζει στις βλεφαρίδες πανοραμικό και εκθαμβωτικό όγκο, ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει. Το βουρτσάκι της έχει τρίχες πολλαπλών επιπέδων που φτάνουν σε όλα τα μήκη των επιμέρους βλεφαρίδων χαρίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

Radiant Deep Dive Diva Mascara: Eμπλουτισμένη με εξειδικευμένο πενταπεπτίδιο για θρέψη των βλεφαρίδων και συνδυασμό κεριών και ίνες για επιπλέον όγκο και μήκος με ανάλαφρη αίσθηση. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι κατανέμει το χρώμα ομοιόμορφα ακόμα και στις πιο κοντές βλεφαρίδες, για απόλυτο διαχωρισμό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, χωρίς κόμπους.

 

Chanel Noir Allure, Amethyst: Όγκος, μήκος και διαχωρισμός. All in one δηλαδή και παράλληλα στην τέλεια απόχρωση του αμέθυστου. Το λεπτό και ευέλικτο βουρτσάκι τονώνει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά χαρίζοντας υπέροχο βλέμμα με μία κίνηση. 

Dior Diorshow, #288: Με σύνθεση από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης αναδεικνύει το βλέμμα προσφέροντας τέλειο όγκο σε κάθε βλεφαρίδα. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα άνθους αραβόσιτου θρέφει και απαλύνει. 

Laura Mercier Caviar Extravagant Mascara: Δίνει ένταση στις φυσικές βλεφαρίδες αυξάνοντας 2 φορές το μήκος και τον όγκο τους. Διαθέτει μια buildable σύνθεση που παραμένει σταθερή για 24 ώρες. Χάρη στο πρωτοποριακό βουρτσάκι της αγκαλιάζει τη βλεφαρίδα προσφέροντας ένα βαθύ magenta-μαύρο χρώμα με έντονο όγκο, μήκος και καμπύλες. 

Lancome Hypnose Drama Extreme Volume Mascara: Χαρίζει στις βλεφαρίδες  έως και 17x περισσότερο όγκο χάρη στο εμβληματικό βουρτσάκι σε σχήμα S.  Η σύνθεση της είναι εμπλουτισμένη με σύμπλοκο ενίσχυσης δεσμών που χαρίζει έξτρα δύναμη. 

Sephora Size Up Waterproof Mascara: Είναι κατάλληλη για εσένα που θέλεις εκθαμβωτικές βλεφαρίδες σε μια στιγμή. Χάρη στην εξαιρετικά διαμορφώσιμη υφή της μπορείς να αποκτήσεις στο λεπτό από L σε XXL.

Benefit bang Bad gal Mascara, Rebel Brown: Η φόρμουλα της αψηφά την βαρύτητα καθώς περιέχει αερο-σωματίδια, ένα από τα ελαφρύτερα γνωστά υλικά στον κόσμο. Αυτή η πρωτοποριακή μάσκαρα για πυκνές βλεφαρίδες και με το απόλυτα έντονο μαύρο, έχει αεροδυναμικό σχεδιασμό για να φτάνει από την ρίζα ως την άκρη και από την εξωτερική γωνία, στην εσωτερική γωνία, των πάνω και των κάτω βλεφαρίδων σου για έντονο όγκο με 360°αποτέλεσμα! 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164