Site icon TLIFE

Bronzer make up: Τα πιο γοητευτικά looks που μπορείς να αντιγράψεις στο νησί και την πόλη

Ακόμη κι αν δεν έχεις αποκτήσει ήδη την τέλεια ηλιοκαμένη όψη σημασία έχει ότι είναι καλοκαίρι και οι διακοπές βρίσκονται πολύ κοντά. Παράλληλα όμως μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο sun-kissed look αρκεί να έχεις στο νεσεσέρ σου τα κατάλληλα προϊόντα. Αρχικά, πρέπει να γνωρίζεις πως τα bronzer make looks είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές του χρόνου. Μην ξεχνάς πως είναι τα αγαπημένα της Jennifer Lopez. Η ίδια έχει αποκαλύψει πως δεν αποχωρίζεται την bronzer πούδρα της όπως επίσης και το blush που της χαρίζει το συγκεκριμένο εφέ. 

Τολμά να συνδυάζει τη bronzer βάση ακόμη και με γκρι ή μπλε αποχρώσεις στα μάτια κρατώντας σταθερή την προτίμηση της στο nude lip gloss. Οι celebrity make up artists, με τη σειρά τους, που επιμελούνται τα looks των stars επιμένουν πως η μονοχρωμία είναι κομψή, ασφαλής και ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι όταν δημιουργήσει μια bronzer βάση να κινηθείς σε γήινους τόνους σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά. Το καλοκαίρι όμως είναι η εποχή που όλα επιτρέπονται και κυρίως η εκθαμβωτική λάμψη. Επιλέγεις λοιπόν σκιές με έντονο shimmer αλλά και highlighter που θα χαρίσει στο πρόσωπο υπέροχο φινίρισμα. 

Υπάρχει πάντα και η minimal προσέγγιση του Hung Vanngo, make up artist της Lily Aldridge, μεταξύ άλλων, που αφήνει τις φακίδες της star σε κοινή θέα, τονίζει τα ζυγωματικά με ροδακινί τόνους που χαρίζουν φρεσκάδα και κρατά τα χείλη απόλυτα φυσικά. H bronzer επιδερμίδα είναι εκείνη που πρωταγωνιστεί όπως επίσης και τα φρύδια που είναι πλούσια και καλοσχηματισμένα. 

O Allan Avendano συνδύασε το bronzer με μια λιλά υποψία σκιάς στα μάτια της Vanessa Hudgens, χαρίζοντας ένταση στα ζυγωματικά και λάμψη στα χείλη. 

Κι αν αγαπάς το no makeup make up τότε η Bella Hadid θα σε εμπνεύσει με το συγκεκριμένο look. Η make up artist δημιούργησε την τέλεια βάση αφού αυτό είναι το ζητούμενο. Χρησιμοποίησε αρχικά φον ντε τεν  που άπλωσε με flat πινέλο και στη συνέχεια μια bronzer πούδρα στα σημεία που πέφτεις ο ήλιος: Μέτωπο, γέφυρα της μύτης και πηγούνι. Στα ζυγωματικά προτίμησε ένα πιο σκούρο τόνο πούδρας αντί για blush ενώ με μια σκιά σε γήινο και φυσικό τόνο χάρισε την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα. Τα χείλη έχουν μια φυσική υπέροχη λάμψη και σχήμα χάρη στο περίγραμμα με μολύβι σε ροζ απόχρωση. 

Το ροζ χρώμα δημιουργεί μια γοητευτική αντίθεση με το bronzer και η Rosie Huntngton-Whiteley το αποδεικνύει. Όπως επίσης και με το winged liner ειδικά αν ψάχνεις για ένα look κατάλληλο για την επόμενη βραδινή σου έξοδο. 

Η Chrissy Teigen είναι μία ακόμη star που κρατά στο νεσεσέρ της τα προϊόντα μακιγιάζ σε bronzer αποχρώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το καλοκαίρι όμως δεν τα αποχωρίζεται και δεν τα αλλάζει για χάρη καμίας άλλης απόχρωσης. Τολμά να απλώνεις τόσο στην επιδερμίδα όσο και σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά φόρμουλες που ιριδίζουν. 

Τώρα μένει να επιλέξεις εκείνο που θα αντιγράψεις σήμερα κιόλας. 

© 2024 tlife.gr