Eye MakeUp Trends: 5 τρόποι να αποκτήσεις το πιο εντυπωσιακό βλέμμα

Μετά από αρκετές σεζόν οι make up artists εστιάζουν και πάλι στο βλέμμα δημιουργώντας εντυπωσιακά eye make up looks που έγιναν θέμα συζήτησης. Οι celebrities αφέθηκαν στα χέρια τους και οι experts με τη σειρά τους σχημάτισαν εντυπωσιακά liner looks ή άπλωσαν στα βλέφαρα απίθανες σκιές. Αυτό σημαίνει ότι το φετινό καλοκαίρι στο νεσεσέρ σου παίρνουν την πρώτη θέση τόσο το μαύρο αλλά και λευκό eyeliner καθώς και οι σωστές παλέτες. 

Κι αν αναζητάς έμπνευση, στη συνέχεια θα δεις τα 5 ωραιότερα eye make up looks που είδαμε τον τελευταίο καιρό.  

Photo by Amy Sussman/Getty Images

H icy blue απόχρωση στα βλέφαρα της Iris Law είναι απλά συγκλονιστική. Πρόκειται για το απόλυτο 70’s frosted eyeshadow trend  που υιοθέτησε στο after party των Oscars. Η σκιά απλώνεται σε όλο το κινητό βλέφαρο χαρίζοντας στο βλέμμα τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Χείλη και ζυγωματικά είναι διακριτικά τονισμένα με lip gloss και blush ροζ-ροδακινί τόνους. 

@lisaeldridgemakeup

H Dua Lipa στα The Brit Awards τόνισε το βλέμμα της με το πιο rock και γοητευτικό cat eye που συνδύασε με την μαύρη, δερμάτινη δημιουργία του οίκου Versace. Πρόκειται για ένα από τα πιο sexy eye make up looks που έχουμε συνδέσει μεν με το χειμώνα αλλά οι make up artists προτείνουν να το τολμήσεις ακόμη και το κατακαλόκαιρο. 

@cgonzalezbeauty

Όλες οι γήινες αποχρώσεις παραμένουν τάση και η make up artist Carolina Gonzalez δημιουργεί στo top model Kelsey Merritt το πιο γοητευτικό eye make up look του καλοκαιριού. Ένα smoky eye με brown-bronze σκιά που συνδυάζεται υπέροχα με το μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. 

 

@justjared

Η πράσινη, shimmer σκιά της Zendaya έγινε viral στο TikTok και είναι εκείνη που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Έχει την απόχρωση του σμαραγδιού και ταιριάζει τέλεια στα καστανά μάτια. Απλώνεται τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο χαρίζοντας την σοφιστικέ νότα που δείχνει υπέροχη στις βραδινές εμφανίσει. Τη συνδυάζεις με bronzer blush και lip gloss σε γήινη απόχρωση. 

@allanface

Double eyeliner στον αιώνιο συνδυασμό άσπρο-μαύρο. Τόσο η Joey King όσο και η Lily Collins επαναφέρουν στον προσκήνιο το λευκό eyeliner που εφαρμόζεται πάνω από το κλασικό μαύρο σε ένα eye make up look που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.  

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164