Fresh Makeup: Είναι το ιδανικό καλοκαιρινό look για όλες τις περιστάσεις

Υπάρχει και αυτή η κατηγορία γυναικών που θέλει ακόμη και το καλοκαίρι να φορά μακιγιάζ. Που σημαίνει άψογη μεν αλλά με τον πιο φυσικό τρόπο επιδερμίδα. Έντονα ζυγωματικά που είναι η μεγαλύτερη τάση της φετινής σεζόν και ζουμερά χείλη.

Οι make up artists και οι celebrities με τη σειρά τους, έχουν υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό fresh looks ιδανικά για την πόλη, το νησί αλλά και τις βραδινές εξόδους. Σε γήινες και δροσερές αποχρώσεις και μικρές soft glam πινελιές. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 6 αγαπημένα μου κι εσύ απλά επιλέγεις εκείνο ή εκείνα που σου ταιριάζουν. 

@tyronmachhausen

Η Elle Fanning με το απόλυτο peach make up. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για το χρώμα της χρονιάς που ταιριάζει τέλεια τόσο στις ανοιχτόχρωμες όσο και μαυρισμένες επιδερμίδες. Τονίζεις τα ζυγωματικά όσο περισσότερο μπορείς ενώ τα χείλη είναι blur με girlie διάθεση. Στις βραδινές εμφανίσεις ακολουθείς το παράδειγμα της απλώνοντας μια χρυσή σκιά στο κινητό βλέφαρο. 

@ninapark

Liquid μπρονζέ σκιά στα μάτια, ίδια απόχρωση στα ζυγωματικά και ουδέτερο χρώμα στα χείλη με λαμπερό φινίρισμα. Η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις είναι το περίγραμμα στα χείλη με μολύβι ένα τόνο πιο σκούρο από το lip gloss-ενυδατικό κραγιόν. 

@ninapark

Ένα πολύ λεπτό περίγραμμα με eyeliner είναι κατάλληλο για την επόμενη βραδινή σου έξοδο. Το συνδυάζει με πολύ απαλή γαλάζια απόχρωση σκιάς, ροζ blush και κραγιόν. 

@patrickta

Η ένταση στα ζυγωματικά πρωταγωνιστεί το φετινό καλοκαίρι και ο celebrity make up artist Patrtick Ta δημιούργησε την τάση που ονομάζεται “glazed blush” και θέλει να συνδυάσεις το αγαπημένο προϊόν με highlighter. Μπορείς να το συνδυάσεις με την ίδια απόχρωση σκιάς και nude, ματ κραγιόν που χαρίζουν ένα τέλειο, καλοκαιρινό μακιγιάζ. 

@taniellejaimua

Το κλασικό, αγαπημένο latte make up συνεχίζει να είναι τάση. Οι καφέ αποχρώσεις είναι ιδανικές για το καλοκαίρι. Επιλέγεις τις πιο γλυκιές, καφέ αποχρώσεις με μικρές μπρονζέ και χρυσές πινελιές λάμψης σε όλο το πρόσωπο που χαρίζουν ένα ζεστό, σοφιστικέ και soft glam εφέ. 

@ninapark

Το highlighter απλώνεται στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών. Το βλέμμα τονίζεται με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και σκιά σε γήινες αποχρώσεις. Τα χείλη είναι ζουμερά και σε ροζ-κόκκινο τόνο και τα φρύδια άψογα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164