H Cate Blanchett υιοθετεί το πιο ανατρεπτικό grunge beauty look που θα σε αφήσει άφωνη

Η Cate Blanchett είναι το απόλυτο beauty και fashion icon. Κάθε της εμφάνιση είναι και μία ακόμη έκπληξη ενώ φροντίζει να αποκαλύπτει τις απόψεις της και το κοινωνικό της προφίλ με τους πιο ανατρεπτικούς τρόπους όπως για παράδειγμα η εντυπωσιακή δημιουργία που φόρεσε στις Κάννες που είχε τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης. 

Μένει πιστή εδώ και χρόνια στους beauty experts που επιμελούνται κάθε της look με τον θρυλικό hairstylist Sam McKnight και την make up artist Mary Greenwell να είναι οι μεγάλες της αδυναμίες. Είναι εκείνοι που δημιούργησαν το τελευταίο της grunge look με αφορμή την φωτογράφιση στο επετειακό τεύχος του CAP74024.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Greenwell (@marygreenwell)

O McKnight χάρισε στα μαλλιά της star έντονες ασυμμετρίες και το τέλειο ατημέλητο hairstyle με χωρίστρα στη μέση, εμπνευσμένο ξεκάθαρα από τα 90’s. Ακολουθώντας τα βήματά του, η Greenwell τόνισε το βλέμμα με μαύρο eyeliner και grunge-punk διάθεση. Η λεπτομέρεια όμως που ολοκληρώνει το look είναι τα μαύρα φρύδια της Blanchett. Δημιουργούν μια δραματική αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά της και την κάνουν αγνώριστη αλλά και πάλι συναρπαστική.

Κεντρική photo: Reuters

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164