Lip Stain: Χρώμα και ενυδάτωση που διαρκούν για ώρες – 5 αγαπημένα προϊόντα

Το χρώμα στα χείλη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την καθεμία από εμάς. Κάποιες θέλουν απλά να είναι πλούσια ενυδατωμένα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Από την άλλη, υπάρχει η κατηγορία που αγαπάει τις έντονες αποχρώσεις με ματ φινίρισμα που παραμένουν στη θέση τους για ώρες και οι υπόλοιπες που λατρεύουν την απόλυτη λάμψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Park (@ninapark)

Και σε αυτό το σημείο θέλω να σου συστήσω το lip stain. Μια φόρμουλα που κινείται ανάμεσα σε κραγιόν και σε balm που σημαίνει άψογο χρώμα, πλούσια ενυδάτωση, θρέψη και σταθερότητα. Ιδανικό προϊόν για όλες εμάς που θέλουμε να τονίσουμε το πρωί, πριν βγούμε από το σπίτι, τα χείλη μας και να μην ασχοληθούμε πάλι την υπόλοιπη ημέρα. 

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το lip stain

  • Περιέχει χρωστικές που εισβάλουν στα χείλη και όχι στην επιφάνεια των χειλιών όπως τα παραδοσιακά κραγιόν και lip gloss. Αυτός είναι ο λόγος της μεγάλης διάρκειάς τους. 
  • Οι κόκκινες αποχρώσεις μπορεί να μείνουν στη θέση τους έως και 8 ώρες ενώ ροζ και nude κατά 2-3 λιγότερο. 
  • Το αφαιρείς, ιδανικά, με balm καθαρισμού ή μικρή ποσότητα βαζελίνης. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα απαλό lip scrub. 

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσει το lip stain που θα παραμείνει στο νεσεσέρ σου τους επόμενους μήνες δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου. 

 

Benefit Cosmetics Splash Tint: Μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές των χειλιών, ενώ η ανάλαφρη φόρμουλα του έχει μαλακή αίσθηση και ενυδατώνει προσφέροντας άνεση που διαρκεί όλη την μέρα. Επιπλέον το, ειδικά φτιαγμένο σαν κουτάλι, απλικατέρ σας επιτρέπει να σχεδιάσετε εύκολα το περίγραμμα των χειλιών.

Dior Addict Lip Tint: Εμπλουτισμένο με έλαιο κερασιού ενυδατώνει τα χείλη προσφέροντας πλούσιο χρώμα που διαρκεί. Το φινίρισμα είναι ημι-ματ και η γκάμα των αποχρώσεων μεγάλη. 

Clarins Water Lip Stain: Για εσένα που αγαπάς το ματ φινίρισμα. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό σαν να δάγκωσες μόλις λαχταριστές φράουλες. Πρόκειται για μία super ενυδατική φόρμουλα χάρη στη σύνθεση του που αποτελείται από θάμνο βατόμουρου, αφρικανικός έβενος και aloe vera.

Fenty Beauty by Rihanna Poutsicle Hydrating Lip Stain: Μια oil-in-water σύνθεση που χαρίζει εντυπωσιακή όψη στα χείλη συγκρατώντας την υγρασία. Αφού το εφαρμόσεις ταμπονάρεις απαλά για να αποκτήσεις το τέλειο σατινέ φινίρισμα. 

Milk Makeup Cooling Water Jelly Tint: Το πιο “λαχταριστό” προϊόν με μοναδική υφή και ζουμερό χρώμα. Το απλώνεις σε χείλη και ζυγωματικά απευθείας από τη συσκευασία ή ταμποναριστά με τα δάχτυλα χαρίζοντας την ένταση που εσύ θέλεις. 

 

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164