Site icon TLIFE

Lip Tint: Το προϊόν που βρίσκεται μόνιμα στο νεσεσέρ των it girls – 5 για να επιλέξεις

Το lip tint είναι το αγαπημένο προϊόν της Hailey Bieber. Δεν είναι τυχαίο ότι το φορά ακόμη και στις red carpet εμφανίσεις της ενώ έχει δημιουργήσει το δικό της που είναι sold out. 

Ταιριάζει με όλα τα make up looks. Από το πρωϊνό και minimal μέχρι το βραδινό soft glam που είναι μεγάλη τάση τον φετινό χειμώνα. Παράλληλα χάρη στη σύνθεση του που αποτελείται από φυσικά ενυδατικά στοιχεία χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση και θρέψη. Αυτό σημαίνει ότι είναι τέλειο για το χειμώνα. 

Μην ξεχνάς επίσης ότι χάρη στη σύνθεση του αλλά και το διακριτικό χρώμα είναι ιδανικό όχι μόνο για τα χείλη αλλά και τα μάτια ή τα ζυγωματικά. Ουσιαστικά παίρνει την πρώτη θέση τα multi tasking προϊόντα που θα λατρέψεις από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να το αποκτήσεις και στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα μου.  

Dior Dior Addict Lip Tint No-Transfer Lip Tint – 94% Natural-Origin Ingredients, Natural Peach: Η σύνθεση του αποτελείται από  94% συστατικά φυσικής προέλευσης. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί έως και 12 ώρες και ένα ημι-ματ φινίρισμα στα χείλη. 

Bobbi Brown Extra Lip Tint, Bare Claret:  Εμπλουτισμένο με έξι βοτανικά έλαια, μεταξύ των οποίων Jojoba και avocado προσφέρει τέλειο χρώμα, θρέψη και πλούσια ενυδάτωση. Αναζωογονεί τα χείλη χαρίζοντας φυσική λάμψη.

Guerlain Kisskiss Bee Glow 98% Natural-Origin Honey Tint Balm 258 Rose Glow: Ένα balsam με χρώμα για τα χείλη, εμπλουτισμένο με μέλι και σύνθεση με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Αναζωογονεί το φυσικό χρώμα των χειλιών με μια πινελιά λαμπερής λάμψης, προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί. 

Carolina Herrera The Mini Tint: Μια απαλή φόρμουλα που προσφέρει ενυδάτωση και απαλό χρώμα. Πρόκειται για προϊόν που μπορείς επίσης να εφαρμόσεις στα χείλη ως primer πριν από το κραγιόν αλλά και στα ζυγωματικά αντί για blush.

The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tint: Εμπλουτισμένο με οργανική αλόη βέρα, την οποία προμηθεύεται το brand μέσω του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες από το Μεξικό. Εφαρμόζεται εύκολα σε χείλη και ζυγωματικά αφήνοντας ένα φυσικό χρώμα και δροσερή ανάλαφρη όψη. 

Κεντρική Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

 

© 2024 tlife.gr