My Beauty Buys: 10 φον ντε τεν που είναι «ναι» από την beauty editor

To φον ντε τεν είναι ένα από τα προϊόντα, αν όχι το μοναδικό, που επιλέγεις με εξαιρετική προσοχή. Είναι απαραίτητο να ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σου αλλά και να καλύπτει τις δικές ξεχωριστές ανάγκες και lifestyle. 

Το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που εφαρμόζεις μετά τη ρουτίνα περιποίησης κι εκείνο που αν είναι σωστό τότε όλα θα πάνε καλά. Τον τελευταίο καιρό, τα αγαπημένα beauty brands έχουν λανσάρει απίθανα προϊόντα που συνδυάζουν τη φροντίδα με την κάλυψη και παράλληλα υπάρχουν πάντα τα κλασικά και αγαπημένα φον ντε τεν τα οποία έχουν φανατικές θαυμάστριες. 

Κι εγώ με τη σειρά μου, που είχα και έχω την τύχη να δοκιμάζω σχεδόν κάθε προϊόν που λανσάρεται τα τελευταία χρόνια, σου αποκαλύπτω τα 10 αγαπημένα μου φον ντε τεν. 

 

Dior Backstage Face & Body Foundation: Είναι το αγαπημένο των celebrity make up artists. Ανθεκτικό τόσο στις χαμηλές όσο και τις υψηλές θερμοκρασίες και την επαφή με νερό προσφέρει έντονη αίσθηση άνεσης και second skin αποτέλεσμα. Όσον αφορά στην κάλυψη είναι ευπροσάρμοστο που σημαίνει ότι μπορείς να αποκτήσεις την κατάλληλη για εσένα. Η επιδερμίδα δείχνει ομοιόμορφη και λεία, και οι ατέλειες μειώνονται θεαματικά. 

Giorgio Armani Beauty Designer Glow Radiant Revitalizing Foundation:  Είναι η νέα προσθήκη στο εμβληματικό, πλέον φον ντε τεν. Η νέα φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ & 4ceramides που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και φυσική λάμψη που διαρκεί για ώρες. Ο δείκτης προστασίας δημιουργεί μία επιπλέον αίσθηση ασφάλειας ενώ το βελούδινο φινίρισμα είναι η λεπτομέρεια που θα λατρέψεις. 

 

Kylie Cosmetics Power Plush Longwear Foundation: Δεν θα μπορούσε παρά η Kylie Jenner να δημιουργήσει το τέλειο φον ντε τεν κατάλληλο για υψηλή κάλυψη αλλά με ανάλαφρη υφή ταυτόχρονα. Ελαφρύ και με vegan σύνθεση εφαρμόζεται εύκολα λειαίνοντας λεπτές γραμμές και πόρους. Το φινίρισμα που προσφέρει είναι ημι-ματ και δροσερό, ιδανικό για όλο το χρόνο. 

 

Gucci Eternite de Beaute 24H Wear Breathable Foundation SPF 15: Ματ φινίρισμα, τέλεια κάλυψη, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και πλούσια ενυδάτωση είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και λάδι μαύρου τριαντάφυλλου περιποιείται και θρέφει το δέρμα ενώ κρατά την υγρασία σταθερή για ώρες. Και κάτι ακόμη: Διατίθεται σε 25 αποχρώσεις.

Rare Beauty Liquid Touch – Weightless Foundation: Συνδυάζει την ανάλαφρη αίσθηση ενός serum με την μεσαία κάλυψη που μπορείς να «χτίσεις» ειδικά αν αγαπάς το layering. Θα το βρεις σε 32 αποχρώσεις, μία από τις οποίες είναι κατάλληλη για τον δικό σου τόνο επιδερμίδας. Ττο doe-foot απλικατέρ του επιτρέπει να εφαρμόζεις 1 κουκκίδα κάθε φορά και να επαναλαμβάνεις ανάλογα με την κάλυψη που επιθυμείς. Το βοτανικό μείγμα λωτού, γαρδένιας και λευκού νούφαρου που περιέχει στη σύνθεση του καταπραΰνουν και θρέφουν το δέρμα. 

 

Lancome Teint Miracle Hydration Foundation SPF 15: Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, φυτική γλυκερίνη και εκχύλισμα δέντρων Moringa πρόκειται για ένα προϊόν που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και φυσική λάμψη. 

Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation: Ένα φον ντε τεν με λεπτόρρευστη υφή που δημιουργεί ένα αόρατο στρώμα στο δέρμα και μοναδικό, βελούδινο φινίρισμα αλλά και λεία όψη χάρη στον συνδυασμό χρωστικών που αντανακλούν το φως . Η σύνθεσή του προστατεύει το δέρμα από τις περιβαλλοντική ρύπανση ενώ ενυδατώνει σε βάθος.

Sisley Phyto-Teint Perfection:  Μια ματ φόρμουλα ιδανική αν θέλεις υψηλή κάλυψη. Είναι εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα Ideal Skin Complex που βελτιώνει την όψη του δέρματος. Εντοπίζοντας τους εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα της επιδερμίδας και προκαλούν ατέλειες, τα εργαστήρια της Sisley ανέπτυξαν ένα καινοτόμο σύμπλεγμα με 3 απαραίτητες δράσεις για κάθε τύπο επιδερμίδας: Ενυδατώνει, λειαίνει και φωτίζει.

Erre Due Neverending Foundation SPF 15: Η ανάλαφρη υφή του σου επιτρέπει να το εφαρμόσεις πανεύκολα. Η κάλυψη που προσφέρει είναι μέτρια χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες. Δεν περιέχει parabens και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Max Factor Facefinity All Day Flawless SPF 20: Primer, concealer και φον ντε τεν μαζί σε ένα προϊόν. Πολυχρηστικό και εκείνο που παραμένει μόνιμα στο νεσεσέρ όπου κι αν βρίσκεται. Στα + είναι ο δείκτης προστασίας αλλά και το τέλειο φινίρισμα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164