My Beauty Buys: 10 πολυχρηστικά sticks που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις σύμφωνα με την beauty editor

Κάθε φορά που με ρωτούν τη προϊόν μακιγιάζ πρέπει να υπάρχει στο καλοκαιρινό νεσεσέρ των διακοπών αλλά και της πόλης η απάντηση είναι κατηγορηματικά μία: Σίγουρα ένα multi use stick. Στο αγαπημένο σου beauty κατάστημα θα στο συστήσουν ως blush. Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για ένα προϊόν που μπορείς να απλώσεις, εκτός από τα ζυγωματικά, σε χείλη και μάτια. Κι αν δε, αγαπάς το μονοχρωματικό μακιγιάζ τότε είναι εκείνο που θα σε σώσει. 

Χάρη στην κρεμώδη υφή του αλλά και την πρακτική συσκευασία δεν θα χρειαστείς πινέλο. Μπορείς να το εφαρμόσεις απευθείας ή με τα δάχτυλα ενώ παράλληλα ελέγχεις απόλυτα την ποσότητα και την ένταση που θέλεις να δημιουργήσεις. Η απόχρωση που θα επιλέξεις είναι ανάλογα με τις συνήθειες αλλά και το εφέ που επιθυμείς. Η ροζ για παράδειγμα ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και είναι μεγάλη τάση. Κοραλί και πορτοκαλί αναβαθμίζουν το μαύρισμα με τον πιο γοητευτικό τρόπο ενώ αν είσαι τολμηρή μπορείς να χρησιμοποιήσεις κόκκινη ή ακόμη και σκούρο της Βουργουνδίας. 

Και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σου αποκαλύψω τα 10 αγαπημένα μου που εκτός από υπέροχη, δροσερή όψη φροντίζουν και θρέφουν την επιδερμίδα. 

Milk Makeup Lip + Cheek: Εμπλουτισμένο με βούτυρο μάνγκο και αβοκάντο χαρίζει ενυδάτωση και υπέροχο φινίρισμα. 

Fenty Beauty Match Stix Color Adaptive Cheek + Lip Stick: Χάρη στην τεχνολογία αλλαγής χρώματος αντιδρά με τη φυσική χημεία της επιδερμίδας σας δημιουργώντας μια εξατομικευμένη απόχρωση προσαρμοσμένη στον φυσικό της τόνο.

 

Pat McGrath Legendary Glow Blush Stick:  Προϊόν εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ, σκουαλάνιο και εκχύλισμα φρούτων του πάθους, που χαρίζουν δροσερή όψη και ελαστικότητα. 

Nudestix Nudies Matte + Glow Core All Over Face Blush Color: Περιέχει στη σύνθεση του πεπτίδια που ενισχύουν τον όγκο και θρέφουν την επιδερμίδα. Κηραμίδια που προστατεύουν τον λιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας και αντιοξειδωτική Βιταμίνη E. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό στικ μακιγιάζ που το εξωτερικό του λειτουργεί ως bluush και ο πυρήνας του για έξτρα λάμψη.

Radiant Touch of Blush: Με έλαιο μορίνγκα και υαλουρονικό οξύ που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση, έλαιο από σπόρους μαύρου κύμινου γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και προστατευτικές του ιδιότητες.

Haus Labs by Lady Gaga Color Fuse Longwear Glassy Lip + Cheek Balm Blush Stick – Blush Crème: Έχει τη μορφή ορού σε στικ που θρέφει και προστατεύει το δέρμα χαρίζοντας μοναδική ένταση. Το σύμπλεγμα γκότζι μπέρι γεμίζει ορατά την επιδερμίδα, και παράλληλα η ζυμωμένη άρνικα μειώνει κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Erre Due Beauty Stick Lip & Cheek: Blush που χαρίζει έξτρα λάμψη και φρεσκάδα.

 

Byredo Colour Stick: Ένα dewy- κρεμώδες στικ για glossy άγγιγμα υγείας στα μάτια, τα χείλη ή τα μάγουλα.  

Sisley Paris Phyto-Blush Twist: Εμπλουτισμένο με έλαιο καμέλιας και καριτέ, ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος ενώ χαρίζει φωτεινή όψη με μία μόνο κίνηση.

Kiko Velvet Touch Creamy Stick Blush: Φόρμουλα εμπλουτισμένη με African καρυδέλαιο και μαλακτικό εκχύλισμα φιστικιού για απαλή και ενυδατωμένη όψη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164