My Beauty Buys: Τα 10 αγαπημένα primer λάμψης της beauty editor

Το primer έχει πάρει μία από τις πρώτες θέσεις στην ρουτίνα του μακιγιάζ. Μας το σύστησαν οι make up artists ως το must have αν θέλουμε να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες. Παράλληλα τα αγαπημένα beauty brands δημιούργησαν φόρμουλες που χαρίζουν έξτρα λάμψη μιας και οι τάσεις τις τελευταίες σεζόν είναι βασισμένες στο συγκεκριμένο εφέ. 

Σήμερα θα σου αποκαλύψω τα 10 αγαπημένα μου primer λάμψης για να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

Estee Lauder Futurist Aqua Brilliance Watery Glow Primer: Tριπλασιάζει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενδυναμώνει την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Αμέσως μετά την εφαρμογή ξετυλίγεται σε μικροσκοπικά σταγονίδια νερού και λειαίνει την επιδερμίδα ώστε να απλώσεις με εξαιρετική ευκολία όλα τα προϊόντα μακιγιάζ.

L’ Oreal Paris Lumi Glotion: Ένα multi use προϊόν που ενισχύει την φυσική λάμψη, ενυδατώνει και παράλληλα χαρίζει χρώμα σε πρόσωπο και σώμα. Η ελαφριά του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ, γλυκερίνη και λαμπερές μαργαριταρένιες χρωστικές για άμεσα φωτεινό και λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. 

Maybelline Perfector 4-in-1 Glow Makeup: Primer, concealer, highligter και bb cream όλα σε μία συσκευασία με το αγαπημένο απαλό απλικατέρ που σε βοηθά να το εφαρμόζεις πανεύκολα όπου κι αν βρίσκεσαι. Ναι, είναι το ιδανικό προϊόν για τις διακοπές. 

Rare Beauty Always An Optimist – Illuminating Primer: Ανάλαφρη σύνθεση με λεπτά μαργαριτάρια που χαρίζουν μοναδική λάμψη. Σε μορφή τζελ και με βάση το νερό. ψύχεται κατά την επαφή ενώ λειαίνει, ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη. Παράλληλα περιέχει ένα βοτανικό μείγμα λωτού, γαρδένιας και λευκού νούφαρου που απαλύνει και καταπραΰνει το καταπονημένο δέρμα.

Mac Strobe Cream: Ενυδατικό προϊόν που εξαφανίζει τη θαμπάδα από την επιδερμίδα και τη φωτίζει χάρη στα ιριδίζοντα σωματίδια. Ενισχυμένο με βότανα, βιταμίνες και μεγάλη δόση πράσινου τσαγιού αναζωογονεί και ενυδατώνει σε βάθος. 

YSL Top Secrets Instant Moisture Glow: Μια σύνθεση που προσφέρει υπέρτατη ενυδάτωση και μεταξένιο φινίρισμα στην επιδερμίδα. Βοηθά ώστε να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες κρατώντας την επιδερμίδα προστατευμένη.

Korres Natural Glow Primer: Yβριδικό προϊόν με πέρλες αντανάκλασης φωτός και Βιταμίνη Super C που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και άμεση φωτεινότητα στο δέρμα. Δημιουργεί τον ιδανικό καμβά για το μακιγιάζ που παραμένει αναλλοίωτο χαρίζοντας υγιή όψη και φυσική λάμψη.

Clinique Even Better Light Reflecting Primer: Τελειοποιεί το μακιγιάζ ενώ χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και άμεση λάμψη στην επιδερμίδα. Χάρη στα 20 δισεκατομμύρια πρισματικούς ανακλαστές φωτός σε κάθε συσκευασία, αξιοποιεί τη δύναμη του φωτός χαρίζοντας ορατή φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Η βιταμίνη C and ακετυλογλυκοζαμίνη που επίσης περιέχει βοηθούν στην ενίσχυση της λάμψης, λειαίνοντας την όψη και προσφέροντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Το Υαλουρονικό Οξύ βοηθά στην ενυδάτωση και προετοιμασία της επιδερμίδας για εύκολη εφαρμογή του μακιγιάζ.

 

Dior Forever Glow Veil: Περιέχει στη σύνθεση του ενυδατικό ορό εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης που χαρίζει εκτός από την απαραίτητη υγρασία, λαμπερή όψη και τέλεια υφή.

Sephora Perfecting Glow Primer; Ένα προϊόν με συμπυκνωμένες χρωστικές που ενώ το εφαρμόζεις σπάνε και απελευθερώνουν ένα φωτεινό χρώμα που χαρίζει ομοιόμορφη όψη και λάμψη. Παράλληλα προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα και κρατά το μακιγιάζ στη θέση του όλη την ημέρα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164