Site icon TLIFE

Olivia Palermo: Τα δύο τελευταία της beauty looks είναι το inspo για το τριήμερο

Η Olivia Palermo είναι το απόλυτο it girl, beauty και fashion icon ταυτόχρονα. Κάθε της εμφάνιση τόσο στης Εβδομάδα Μόδας όσο και τις επίσημες στο κόκκινο χαλί γίνονται πηγή έμπνευσης. Και τώρα, έρχεται με δύο look που θα λατρέψεις και μπορείς να αντιγράψεις μέσα στο τριήμερο. Glam chic το πρώτο και cool-rock το δεύτερο είναι απλά υπέροχα. 

@andrea_tiller

 

Τα bob μαλλιά της είναι σπαστά και wet, με βαθιά χωρίστρα στο πλάι που είναι μεγάλη τάση τον φετινό χειμώνα. Το winged liner είναι έντονο και συγκλονιστικό και συνδυάζεται με nude χρώμα στα χείλη με λαμπερό φινίρισμα και τα ζυγωματικά πιο φωτεινά από ποτέ. 

@andrea_tiller

Στην δεύτερη εμφάνιση έχει υιοθετήσει μια chic mini braid με την άκρη γυρισμένη προς τα μέσα. Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για μαλλιά κομμένα στο συγκεκριμένο μήκος.  

@andrea_tiller

Η φράντζα είναι ανασηκωμένη με ρετρό διάθεση και το μακιγιάζ ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία. Το βλέμμα τονίζεται με dramatic αποχρώσεις σκιών και τα χείλη με το απόλυτο βαθύ κόκκινο χρώμα. Η επιδερμίδα είναι ματ, οι βλεφαρίδες εντυπωσιακές και τα φρύδια άψογα. Και στις δύο περιπτώσεις τοπ μακιγιάζ έχει δημιουργήσει η Andrea Tiller. 

© 2024 tlife.gr