Site icon TLIFE

Sabrina Carpenter: H make up artist αποκαλύπτει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να πετύχει το τέλειο εφέ στα ζυγωματικά της

Η Sabrina Carpenter είναι μία από τις 100 ανερχόμενες celebrities με υψηλή επιρροή στον κόσμο, σύμφωνα με το Time. Φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους “100 Next”, υιοθετώντας το εμβληματικό της beauty look.

Υπεύθυνη για το baby doll μακιγιάζ της που θεωρείται inspo για εκατομμύρια κορίτσια, είναι η make up artist Carolina Gonzalez. Κι αν υπάρχει μία λεπτομέρεια που θέλεις να γνωρίζεις είναι το blush που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει το girlie εφέ στα ζυγωματικά. 

Η Gonzalez το αποκάλυψε οπότε μπορείς να αποκτήσεις. Κι αν πιστεύεις ότι πρόκειται για ένα μόνο, κάνεις λάθος. Η make up artist συνυδάζει 4 διαφορετικά. Δύο σε ρευστή μορφή και δύο σε κλασική. Όλα τους όμως είναι ροζ! Κράτησε λοιπόν σημειώσεις. 

Ξεκινά με την απόχρωση Bold Pink του Armani Beauty Luminous Silk Cheek Tint και συνεχίζει με την “Delicate Mauve“. H πρώτη έχει το χρώμα της τσιχλόφουσκας και η δεύτερη μοβ υποτόνο που χαρίζει ένταση.

Στη συνέχεια, με πινέλο εφαρμόζει το Armani Beauty Luminous Silk Glow Blush στην απόχρωση Amore και ολοκληρώνει με την απόχρωση “Ecstasy”. 

 

 

© 2024 tlife.gr