Shimmer σκιά: Η τάση που έρχεται απευθείας από το red carpet και θα δεις παντού τους επόμενους μήνες

Το μακιγιάζ στα μάτια επιστρέφει και μάλιστα στην πιο glam μορφή του και εμπνευσμένο από τη Y2K γενιά. Κι αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποια minimal τάση κάνεις λάθος. Αντιθέτως, επαναφέρουν στο προσκήνιο τη λάμψη και το shimmer που είχαμε αφήσει εδώ και καιρό στην άκρη. Το βλέμμα αποκτά την απόλυτη glam πινελιά, όχι απαραίτητα στην έντονη ή υπερβολική εκδοχή. 

Η Katy Perry, στα MVAs άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια silver shimmer σκιά ενώ η Suki Waterhouse με πιο chic διάθεση, στην ίδια διοργάνωση, αρκέστηκε σε ένα διακριτικό μεν αλλά πιο λαμπερό εφέ. Κι αν αναρωτιέσαι πώς την συνδύασαν οι celebrities δες στη συνέχεια τα ωραιότερα looks. 

Reuters

Katy Perry: Η σκιά είναι matchy με την τολμηρή και εντυπωσιακή δημιουργία που φόρεσε. Η λάμψη όμως, όσον αφορά στο μακιγιάζ, περιορίστηκε στα μάτια μιας και χείλη και επιδερμίδα ήταν απόλυτα ματ. Ένα κανόνας των experts που ακολούθησε η star, είναι η ένταση και το τέλειο σχήμα στα φρύδια που ισορροπεί την λάμψη στα μάτια. 

@danielkolaricmakeup

Η Stella Maxwell, στο red carpet του Φεστιβάλ Βενετίας συνδύασε το frosted eye make up look με τα ombre lips. Ο make up artist Daniel Kolaric βρίσκεται πίσω από το εντυπωσιακό μακιγιάζ και αποδεικνύει ότι ένταση σε χείλη και μάτια ταυτόχρονα επιτρέπεται στις επίσημες και βραδινές εμφανίσεις. Μόνο, θα προσθέσω εγώ. 

Reuters

Η Suki Waterhouse αγαπά τα minimal make up looks αλλά γνωρίζει παράλληλα ότι μια πινελιά λάμψης στο βλέμμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Αντιθέτως χαρίζει στο total black outfit ένα glam ύφος που το χρειάζεται. Το ανεπιτήδευτο χτένισμα και το κλασικό, nude κραγιόν είναι τέλεια επιλογή. 

@valeriaferreiramakeup

H Iris Law, αγαπάει πολύ τις λάμψεις. Μην ξεχνάς ότι είναι το απόλυτο Y2K icon. Την βλέπουμε συχνά με shimmer αλλά και glitter στα βλέφαρα καθώς και glossy lips που είναι επίσης χαρακτηριστικό δείγμα της τάσης. 

Reuters

Ella Purnell: Συνδύασε το frosted eye shadow look με vampy, super λαμπερά, χείλη. 

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις, μετά από καιρό, shimmer σκιά στη συνέχεια θα δεις 3 αγαπημένες μου αλλά και tips για σωστή εφαρμογή. 

Kiko Milano Water Eyeshadow, 01 Silver

NYX Foil Play Cream Pigment, Polished

Seventeen Star Sprkle Shadow, 503

Πώς να εφαρμόσεις τη shimmer σκιά 

  • Ξεκινάς πάντα με μια καλή βάση aka primer ματιών που θα κρατήσει τη shimmer σκιά στη θέση της όλη μέρα ή νύχτα.
  • Αν θέλεις έντονο αποτέλεσμα εφαρμόζεις τη σκιά με τα δάχτυλά και ταμποναριστά.
  • Λάμψη στο κέντρο του βλεφάρου: Ελάχιστη ποσότητα δίνει μια παιχνιδιάρικη λάμψη.
  • Το συνδυάζεις με ματ υφή και ροζ απόχρωση σε χείλη και ζυγωματικά.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164