Taylor Swift: Αυτό είναι το κόκκινο κραγιόν που δεν αποχωρίζεται

Το πρώτο πράγμα που αναρωτιέσαι όταν βλέπεις το video του νέου της τραγουδιού “All Too Well” της Taylor Swift είναι “τι κραγιόν φοράει”.  Δεν είναι τυχαίο πως από τη στιγμή που έχει κυκλοφορήσει το album οι αναζητήσεις για το συγκεκριμένο προϊόν μακιγιάζ έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στο twitter όπου οι fans ρωτούν ευθέως για ποιο brand και ποια απόχρωση παράλληλα πρόκειται. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Η αλήθεια είναι πως η Swift έχει μεγάλη αδυναμία στο κλασικό, κόκκινο κραγιόν και είναι σήμα-κατατεθέν της από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της στη σκηνή, χρόνια πριν. Το 2015 είχε αποκαλύψει πως στο νεσεσέρ της υπάρχει μόνιμα η εμβληματική απόχρωση Ruby Woo της MAC καθώς και το μολύβι χειλιών Nars Matte Lip Pencil, Dragon Girl. Και τώρα, η προσωπική της make up artist Lorrie Turk μοιράζεται με όλες τις θαυμάστριες της Swift την εξής πληροφορία:

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει τρία διαφορετικά κραγιόν και αποχρώσεις που αγαπάει πολύ και κάθε φορά επιλέγει εκείνο που της φτιάχνει τη διάθεση. Πρόκειται για το Patrick Ta Major Beauty Headlines Lipstick, That’s Why She’s Late, Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color, Uncensored και Lisa Eldridge True Velvet Liptick, Velvet Ribbon. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164