Site icon TLIFE

Vampy Lips: Είναι η τάση που είδαμε στo street style της Εβδομάδας Μόδας και η γοητευτική πινελιά που ταιριάζει στο φθινόπωρο

Είναι η κατάλληλη εποχή για να φορέσεις και πάλι τις πιο σκούρες, σκοτεινές και σοφιστικέ αποχρώσεις στα χείλη. Γνωρίζω ότι σου έχουν λείψει πολύ και φέτος είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Στα fashion shows είδαμε τα πιο dramatic lips που σηματοδοτούν την έναρξη του φθινοπώρου. Το goth είναι και πάλι εδώ αλλά στην πιο κομψή του version.

Παράλληλα όμως, τα είδαμε και στο street style της Εβδομάδας Μόδας τόσο στο Μιλάνο όσο και το Παρίσι και αυτό επισημοποιεί την τάση. 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Από κόκκινο της Βουργουνδίας μέχρι καφέ που φέτος πρωταγωνιστεί αλλά και με μοβ υποτόνους οι make up artists δημιούργησαν μερικά από τα ωραιότερα looks. Κι εσύ, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις το νέο προϊόν που θα σε βοηθήσει αν αποκτήσεις τα ωραιότερα vampy lips.

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Όλες οι αποχρώσεις του καφέ έχουν φέτος την τιμητική τους. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείς ένα κραγιόν που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μην ξεχνάς το μολύβι χειλιών που πρέπει να έχει  την ίδια απόχρωση, ή έναν τόνο πιο σκούρο. Τα σκοτεινά χρώματα στα χείλη πρέπει να είναι άψογα απλωμένα και με ακρίβεια. Αυτός είναι ο λόγος που επιβάλλεται το περίγραμμα. 

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Κι αν πάλι επιλέξεις κραγιόν με μοβ υποτόνο, θα πρέπει να επιμεληθείς σωστά τη βάση μιας η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι άψογη. Παράλληλα, οι make up artists έχουν μερικές απαραίτητες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν πολύ. Κράτησε λοιπόν σημειώσεις:

Lip scrub: Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα. Η απολέπιση στα χείλη είναι απαραίτητη. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενυδατώνει σε βάθος και τα αφήνει απαλά. Τα προετοιμάζει δηλαδή ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο. 

Primer: Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν των make up artists και το μόνο που βοηθά να παραμείνει το χρώμα αναλλοίωτο για ώρες. 

Μολύβι χειλιών: Σκούρο κραγιόν χωρίς περίγραμμα δεν γίνεται. Χρησιμοποιείς μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση και εφαρμόζει το κραγιόν με ένα μικρό πινέλο. Διορθώνεις τυχόν ατέλειες με μια μπατονέτα και νερό καθαρισμού, πολύ προσεχτικά. 

Και τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να σου αποκαλύψω τα 3 αγαπημένα μου κραγιόν στις πιο γοητευτικές, dark αποχρώσεις. 

Dior Rouge Dior The Refill Lipstick, 500 Nude Soul Velvet finish

Tom Ford Lip Color, 80 Impassioned

Sephora Collection Rouge Is Not My Name Matte Lipstick 23 08

 

 

 

© 2024 tlife.gr