Site icon TLIFE

Αυτές είναι οι πέντε μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ για το ’21

Κάθε νέα χρονιά φέρνει μαζί της και νέες τάσεις που έρχονται για να μας ανανεώσεις. Για το 2021, όπως θα διαπιστώσεις και παρακάτω, οι τάσεις στο μακιγιάζ απαιτούν πολύ χρώμα. Ίσως γιατί έχουμε ανάγκη από κάτι να μας φτιάξει την διάθεση και το χρώμα σίγουρα είναι αυτό το… κάτι. 

Οι χρωματιστές σκιές επανέρχονται δυναμικά, τα πορτοκαλί κραγιόν είναι must στα zoom meetings προκειμένου να τραβάς την προσοχή των συνομιλητών σου και έχουμε και αρκετά ακόμη που μπορείς να βρεις συγκεντρωμένα παρακάτω!

Χρωματιστή σκιά 

@hungvanngo

Το χρώμα στα μάτια και αυτή η 70’s διάθεση επανέρχονται δυναμικά. Μπορείς να επιλέξεις όποιο χρώμα θέλεις από τα πιο flashy φούξια μέχρι τα πιο ήπια και ιριδίζοντα γαλάζια και να τα απλώσεις περιμετρικά του ματιού ή μόνο στο κινητό βλέφαρο κάνοντας πάντα το σωστό blending. Αν, ωστόσο, η τόση ένταση μοιάζει να είναι πολύ μακριά από εσένα, βρέξε το πινέλο σου και χρησιμοποίησε την σκιά σύρριζα στο κινητό βλέφαρο σχηματίζοντας μια γραμμή σαν eyeliner. Αν αγαπάς το χρώμα, η παλέτα Norvina Pro Pigment από Anastasia Beverly Hills (€77.50) που θα βρεις στα Sephora, είναι μια τέλεια επιλογή. 

 

Φωτεινό eyeliner 

@chykapuka

Το 2021 μπορείς να βάλεις στην άκρη το κλασικό σου μαύρο eyeliner για χάρη ενός άλλου χρώματος το οποίο δεν πρέπει να είναι απαραιτήτως κάτι flashy αλλά ένα μελιτζανί, ένα olive green ή κάποιο μπλε. Υιοθέτησέ το αρχικά σε πολύ λεπτές δόσεις και προσάρμοσε στην πορεία το πάχος της γραμμής ανάλογα με το πώς σε κάνει να νιώθεις ή αν το έχεις συνηθίσει. Ένα ωραίο χρώμα για να ξεκινήσεις είναι το Lancome Artliner (€25.78) στην απόχρωση Purple Metallic. 

Πιο… απαλές μάσκαρα 

@chykapuka

Το 2020 ήταν η χρονιά που μιλήσαμε πολύ για clean beauty. Το 2021 θα είναι η χρονιά που θα το εμπεδώσουμε και που επιπλέον θα μιλάμε περισσότερο για προϊόντα που κάνουν μακιγιάζ φροντίζοντας, όμως, και με τα κατάλληλα συστατικά το σημείο που μακιγιάρουν! Αρχής γενομένης από τις μάσκαρα όπου θα δούμε ακόμη περισσότερα “καλά” συστατικά στις συνθέσεις του. Ένα παράδειγμα είναι η Pumped Up Mascara του Scott Barnes (€28.00) που περιέχει καστορέλαιο και εκχύλισμα καλέντουλα που θρέφει τις βλεφαρίδες. 

Multi tasking προϊόντα 

@hunganngo

Το 2020 η ανάγκη για multi- tasking προϊόντα που τα κάνουν όλα αυξήθηκε! Το 2020, λοιπόν, θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερα sticks και κρεμώδη προϊόντα που λειτουργούν ως ρουζ και σκιά, περισσότερα lip balm που έχουν και χρώμα και ντουμπλάρουν τα κραγιόν σου δίνοντας παράλληλα θρέψη αλλά και σε επίπεδο skincare πολλά υβριδικά προϊόντα που συνδυάζουν, essence, λοσιόν και ενυδατική σε ένα. Ανυπομονούμε για όλα αυτά που θα φτάσουν στα χέρια μας. Προς το παρών, αν θέλεις ένα κλασικό multi- tasking προϊόν μακιγιάζ, το Pot Rouge for Lips and Cheeks της Bobbi Brown (€30.60) είναι τέλεια επιλογή.

Πορτοκαλί χείλη

@chykapuka

Όπως είπαμε, το μεγαλύτερο όπλο σου για να διατηρήσεις την προσοχή του συνομιλητή σου στα zoom meetings είναι ένα έντονο κραγιόν και, πιο συγκεκριμένα, το πορτοκαλί. Επίσης, πρόκειται για μια απόχρωση που ταιριάζει σε όλες οπότε δεν έχεις κανέναν λόγο να μην το βάλεις στη ρουτίνα σου, αφού σίγουρα θα σε ανανεώσει. Μια all time classic πορτοκαλί απόχρωση είναι η Lip Maestro, απόχρωση Flesh του Giorgio Armani (€33.07). 

 

 

© 2024 tlife.gr