Site icon TLIFE

Αυτή είναι η no1 bronzing πούδρα στο internet!

Μπορεί όροι όπως contouring ή strobing να μην ακούγονται πλέον με την ίδια συχνότητα που ακούγονταν 3-4 χρόνια πριν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η bronzing πούδρα δεν εξακολουθεί να είναι ο μεγάλος νικητής του καλοκαιρινού νεσεσέρ μας! Αν, όμως, χρειάζεσαι και μια επιβεβαίωση από τα catwalks δεν έχεις παρά να ρίξεις μερικές ματιές στον Tibi, την Bottega Veneta ή στον Julien MacDonald.

Και αν εξακολουθείς (για τους δικούς σου λόγους) να έχεις τις αμφιβολίες σου, δεν έχεις παρά να κάνεις το πείραμα: άπλωσε στο πρόσωπό σου με ένα φαρδύ πινέλο bronzing powder όταν νιώθεις κουρασμένη και αμέσως θα δεις την όψη σου να αλλάζει, κάτι σαν να επέστρεψες μόλις από διακοπές (σχεδόν).

Και κάπου εδώ, στο σημείο που έχεις πειστεί το πόσο ανάγκη έχεις μια bronzing powder θα ρωτήσεις: και ποια είναι η καλύτερη; Το Rank & Style (το γνωστό site που κυκλοφορεί τις λίστες με τα top προϊόντα στην κατηγορία τους), έβαλε στην πρώτη θέση (ταρααααααν!)…

Νούμερο ένα στη λίστα, λοιπόν, είναι η Bronzing Powder της Bobbi Brown (€42.00) που θα βρεις στο attica. Κι ενώ οι περισσότερες bronzing πούδρες κυκλοφορούν σε 2-3 αποχρώσεις αυτή είναι από τις ελάχιστες που θα βρεις σε οκτώ αποχρώσεις, και σίγουρα αυτό παίζει κάποιο ρόλο στην επιτυχία που σημειώνει!

Για περισσότερες bronzing πούδρες κάνε κλικ εδώ! Σου έχουμε… πολλά μαζεμένα!

© 2024 tlife.gr