Site icon TLIFE

Ευγενία Σαμαρά: Το double eyeliner look της είναι το isnpo που έψαχνες για το weekend

Η Ευγενία Σαμαρά είναι μία από πιο εντυπωσιακές νέες ηθοποιούς και εξαιρετικά δραστήρια στα social media. Ευτυχώς για όλες μας γιατί συχνά μας εμπνέει με τα beauty looks που υιοθετεί. Από τα ανεπιτήδευτα χτενίσματα μέχρι τα cool make up looks είναι όλα τους υπέροχα. 

Και το τελευταίο της είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις. Πρόκειται για ένα eye make up look που θα κάνει θραύση την επόμενη σεζόν αλλά η Σαμαρά τολμά να το υιοθετήσει στα τέλη του φθινοπώρου. Ένα double liner σε φωτεινή απόχρωση που χαρίζει ζωντάνια στο βλέμμα. 

Για την ακρίβεια έχει σχηματίσει ένα άψογο wingel liner αρχικά με το κλασικό μαύρο και από πάνω περίγραμμα με λευκό. Είναι mathy με το χαριτωμένο λευκό της φόρεμα με τα μικροσκοπικά ρόδια. Το διπλό eyeliner είναι ο πιο εντυπωσιακός και εύκολος τρόπος να αποκτήσεις ένα εξεζητημένο look που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Μπορείς να επιλέξεις τον συνδυασμό χρησιμοποιώντας το δεύτερο χρώμα ανάλογα με τη διάθεση, την περίσταση ή το outfit. Δεν μένει παρά να το τολμήσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο. 

© 2024 tlife.gr