Φον ντε τεν: Οι ανάλαφρες συνθέσεις που χαρίζουν το τέλειο second skin εφέ

Η άψογη επιδερμίδα είναι βασικό σου ζητούμενο που σημαίνει ότι το φον ντε τεν βρίσκεται στην πρώτη θέση του νεσεσέρ σου. Παράλληλα όμως θέλεις ένα second skin εφέ. Ναι μεν να καλύψεις τυχόν ατέλειες αλλά παράλληλα να παραμείνει το δέρμα ενυδατωμένο και ανάλαφρο. 

Κι αν μέχρι τώρα, κάθε προϊόν που έχεις χρησιμοποιήσει δημιουργεί ένα εφέ μάσκας ή νοιώθεις ότι δεν αφήνει την επιδερμίδα να αναπνεύσει, έχω καλά νέα. Τις απαλές φόρμουλες που συνδυάζουν το make up με την περιποίηση. Χάρη στα συστατικά που περιέχουν αλλά και τη μεταξένια τους υφή χαρίζουν τέλεια όψη. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 7 αγαπημένα μου. Εσύ απλά επιλέγεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

Chanel Les Beiges Eau de Teint Water-Fresh Tint: Μια ενυδατική και ελαφριά φόρμουλα που αποτελείται κατά 75% από νερό. Αποτέλεσμα της τεχνολογίας της μικρορευστότητας, οι ενσωματωμένες μικροφυσαλίδες χρωστικών που περιέχει γίνονται ένα με το δέρμα, χαρίζοντας λαμπερή και ομοιόμορφη όψη. Το πινέλο που το συνοδεύει είναι εργονομικό και ειδικά σχεδιασμένο για τέλεια εφαρμογή. 

Dior Forever Skin Glow: Ενυδατώνει το δέρμα και βελτιώνει ορατά την ποιότητά του. Η σύνθεσή του αποτελείται κατά 86% από θρεπτικά συστατικά και περιέχει άγριο πανσέ για ενυδάτωση, ιβίσκο για διέγερση της κυτταρικής ανανέωσης, νεροκάρδαμο για λάμψη και ίριδα για προστασία. Κατάλληλο ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, δεν φράζει τους πόρους και έχει SPF 20 που  προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB.

Clarins Skin Illusion Natural Hydrating Foundation SPF 15:  Eνυδατική βάση με υγρή, λεπτόρευστη υφή που θυμίζει ορό. Χαρίζει μέτρια κάλυψη και σατινέ τελείωμα.

Nars Light Reflecting Foundation: Μια σύνθεση που συνδυάζει το makeup με το skincare. Μειώνει ατέλειες όπως είναι οι κηλίδες και η ερυθρότητα και βελτιώνει την ανομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένο με προηγμένα συστατικά περιποίησης ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγρασίας. 

 

Giorgio Armani Luminous Silk Perfect Glow Flawless Foundation:  Μια ελαφριά υφή που αγκαλιάζει την επιδερμίδα σαν μετάξι. Διορθώνει τις ατέλειες, δίνει φυσικό και ομοιόμορφο τόνο χαρίζοντας λάμψη.

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation SPF 20:  Προσφέρει ελαφριά κάλυψη προστατεύοντας το δέρμα χάρη στα κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά περιποίησης. Περιέχει γάλα και έλαια καρύδας που ενυδατώνουν, φυσικά αντηλιακά SPF 20 UVA & UVB καθώς και προβιοτικό και πρεβιοτικό σύμπλεγμα που ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation: Μια εξαιρετική ανάλαφρη σύνθεση που προσφέρει πλήρη κάλυψη με φυσικό ματ φινίρισμα.
Πρόκειται για ένα υβριδικό foundation περιποίησης δέρματος με το πρωτοποριακό Magic REPLEXIUM® στη σύνθεση του, σύμπλεγμα που μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164