Site icon TLIFE

Η οικογένεια Powder Kiss της MAC μεγάλωσε και αυτά είναι τα δύο προϊόντα που θέλουμε οπωσδήποτε στο νεσεσέρ μας!

Όταν σκεφτόμαστε μακιγιάζ ο πρώτος συνειρμός που γίνεται στο μυαλό μας είναι η MAC γιατί δεν υπάρχει νεσεσέρ εκεί έξω (και εδώ μέσα!) που να μην έχει τουλάχιστον ένα προϊόν MAC.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας λανσαρίσματα ήταν το Powder Kiss, εκείνα τα κραγιόν με την απόλυτα βελούδινη υφή, την μεγάλη διάρκεια και την τεχνολογία που δεν αφυδατώνει τα χείλη. Αν δηλώνεις κι εσύ fan, τότε αυτό το νέο θα σε ενθουσιάσει διπλά! Γιατί η οικογένεια Powder Kiss μεγάλωσε και οι δύο ολοκαίνουργιες προσθήκες είναι τα νέα υγρά κραγιόν Powder Kiss Liquid Lip Color και τις νέες σκιές Powder Kiss Eye Shadow τα οποία θα δώσουν στο μακιγιάζ σου ένα blurred effect που είναι πολύ μεγάλη τάση. Ας γίνουν οι συστάσεις! 

Powder Kiss Liquid Lip Color

Αν αγάπησες τα κραγιόν Powder Kiss ετοιμάσου να λατρέψεις την liquid εκδοχή τους η οποία θα σου χαρίσει τέλειο χρώμα και πολύ updated αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου και, το κυριότερο, χωρίς ίχνος αφυδάτωσης! Η σύνθεση των νέων Liquid Lip Color της οικογένειας Powder Kiss μοιάζει με mousse και προσφέρει 10 ώρες ενυδάτωσης μαζί με ανάλαφρο, διάφανο χρώμα και matte αποτέλεσμα. Και κάτι ακόμη που μας αρέσει πολύ: το απλικατέρ, σε σχήμα κλεψύδρας που αγκαλιάζει ιδανικά τα χείλη για ομοιόμορφη εφαρμογή, τοποθετώντας την ιδανική ποσότητα χρώματος, ενώ ένα αγαπημένο μας trick είναι να το χρησιμοποιούμε κάθετα για να κάνουμε το περίγραμμα των χειλιών χωρίς να χρησιμοποιούμε μολύβια. Στην σειρά θα βρεις 17 αποχρώσεις, nude ή πιο flashy, εκ των οποίων και κάποιες που έχουν ήδη αγαπηθεί πολύ από την προηγούμενη Matte & Powder Kiss Lipstick συλλογή, αποχρώσεις όπως το Devoted To Chilli ή το A Little Tamed.

Powder Kiss Eye Shadow

 

Μια άλλη μεγάλη τάση στο μακιγιάζ εκτός από το blurred effect είναι οι βελούδινες σκιές που μοιάζουν περισσότερο σαν προέκταση της επιδερμίδας μας. Όμως, αν έχεις δοκιμάσει σκιά σε αυτή την εκδοχή της πολύ πιθανό να έχεις διαπιστώσει ότι το χρώμα “μαζεύει” στις γραμμές. Όχι οι νέες σκιές Powder Kiss Eye Shadow της MAC! Η βελούδινη σύνθεσή τους, αναμιγνύεται με απίστευτη ευκολία, χάρη στην αποκλειστική Cream Matrix σύνθεση, ενώ η επαναστατική τεχνολογία Soft-Focus Filter, δημιουργεί ένα όμορφο blurred εφέ, χωρίς να μαζεύει. 12 αποχρώσεις σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις μαζί με όλη την οικογένεια Powder Kiss η οποία αποτελεί πλέον βασική, μόνιμη συλλογή της MAC!

 

© 2024 tlife.gr