Ή τώρα ή ποτέ! Το mini trend του καλοκαιριού που μπορείς να κάνεις μόνο στις διακοπές σου!

Το συγκεκριμένο mini trend το είχαμε εντοπίσει μήνες πριν όταν οι σχεδιαστές έδειχναν τις collection τους για την σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2015. Αλλά να που κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του και τώρα είναι ο πιο κατάλληλος καιρός να κάνεις κάτι τέτοιο στο πρόσωπό σου!

Αστεράκια στο πρόσωπο, λοιπόν, όπως είχαμε δει στο show του Tommy Hilfiger. Μπορείς να τα κάνεις με ένα eyeliner σε μορφή πένας που είναι πιο σταθερό αφού πρώτα κάνεις το σχήμα με ένα μολύβι ματιών που είναι πιο εύκολο και να σχεδιάσεις και να σβήσεις αν το σχήμα δεν σου βγει τέλειο με την πρώτη. Επιπλέον, τέτοιου τύπου αστεράκια μπορείς να βρεις και σε μορφή σφραγίδας σε κάποια καταστήματα καλλυντικών (τα έχουμε δει στα Sephora αλλά και στα Fairynails).

Όμως, γιατί τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να… δεις αστεράκια; Γιατί είναι καλοκαίρι, πιθανότατα να είσαι κάπου διακοπές, οι άμυνες χαλαρώνουν, η επιδερμίδα μαυρίζει και αν δεν κάνεις τώρα μια τέτοια beauty τρέλα τότε πότε; Πάντως, όταν επιστρέψεις στο γραφείο- ειδικά αν δουλεύεις σε τράπεζα, ας πούμε, που τα πράγματα είναι κάμποσο πιο αυστηρά- δεν θα ήταν καθόλου καλή ιδέα!

Last chance info: δεν χρειάζεται να το παρακάνεις! Ένα μικρό αστεράκι στην άκρη του ματιού θα προσθέσει ένα sexy twist στο πρόσωπό σου και στο βλέμμα σου!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164