Site icon TLIFE

Κόκκινο κραγιόν: To μόνο που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις το τέλειο Valentine’s day look

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και δύο χρόνια μετά επιτέλους θα το γιορτάσεις. Επιβάλλεται να αποκτήσει το πιο εντυπωσιακό make up look ακόμη κι αν μείνετε με τον αγαπημένο στου σπίτι. Φέτος θα ξεχάσεις τις minimal τάσεις και τις απλές γήινες αποχρώσεις. Θα δημιουργήσεις το ωραιότερο και πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ever με βασικό προϊόν το κόκκινο κραγιόν. Το απόλυτο, κλασικό και πάντα κομψό χρώμα στα χείλη που προσφέρει την τέλεια glam πινελιά. 

Και μην ξεχνάς πως το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, της έντασης και κατά προέκταση του έρωτα. Κι αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη τον τρόπο να το συνδυάσεις, εγώ και οι celebrities σου έχουμε τις καλύτερες ιδέες. Είναι άλλωστε το αγαπημένο προϊόν των make up artists. Εκείνο που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ τους. Και οι stars με τη σειρά τους το προτιμούν τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στις εξόδους τους.

Ακόμη κι εκείνες που έχουν δηλώσει αρκετές φορές την αδυναμία τους στις nude αποχρώσεις, όπως είναι για παράδειγμα η Jennifer Lopez. Σε ένα από τα τελευταία της posts υιοθέτησε ένα μονοχρωματικό red look φορώντας μια λαμπερή απόχρωση στα χείλη που της ταιριάζει πολύ. Το συνδύασε με λάμψεις στα μάτια και έντονο bronzer blush.

H Lily Collins από την άλλη φόρεσε το κόκκινο κραγιόν με retro διάθεση που σημαίνει πως η προσωπική της make up artist Fiona Stiles χρησιμοποίησε μια κλασική απόχρωση σε ματ υφή που συνδύασε με ένα απαλό kitten flick και γκρι σκιά στα μάτια. 

Disco Queen: Αν έχεις διάθεση να αποκτήσεις το πιο glam make up look ever θα ακολουθήσεις την πρόταση του Patrick Ta που χάρισε στην Hailee Steinfeld το πιο εντυπωσιακό 80’s look ever. Συνδυάζει το λαμπερό κόκκινο χρώμα στα χείλη με έντονη μοβ glitter σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο ενώ στο κάτω μια σκούρα απόχρωση χαρίζει δραματικό φινίρισμα. 

O Hung Vanngo ακολουθεί την κλασική εκδοχή συνδυάζοντας το κόκκινο κραγιόν με μαύρο eyeliner. Είναι η πιο safe επιλογή που ταιριάζει σε κάθε look και περίσταση. 

Parisian Glam: Είναι ο χαρακτηρισμός που δίνει στο συγκεκριμένο look η celebrity make up artist Ash K Holm. Το κόκκινο κραγιόν είναι τέλειο και το περίγραμμα στα χείλη απαραίτητο. Η επιδερμίδα και το cat eye άψογα ενώ η μπεζ σκιά στα μάτια αποτελεί το τέλειο trick για ανοιχτό βλέμμα.

Κόκκινο, λαμπερό κραγιόν με πορτοκαλί υποτόνους και shimmer γκρι σκιά στα μάτια. Πρόκειται για τον πιο εξεζητημένο συνδυασμό. 

Extra Tip: Την προσοχή σου παρακαλώ. Για να δείχνει το κόκκινο χρώμα τέλειο, τα χείλη σου πρέπει να είναι super περιποιημένα aka ενυδατωμένα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει προηγουμένως να έχεις κάνει σωστή απολέπιση ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Πριν φορέσεις το κραγιόν επιβάλλεται να απλώσεις lip balm που θα χαρίσει την απαραίτητη υγρασία και θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν βελούδινα και το χρώμα απίθανο. Είναι το τρικ των celebrity make up artists που ακολουθούν πιστά χωρίς εξαιρέσεις. 

 

© 2024 tlife.gr