Site icon TLIFE

Κονσίλερ: 3 προϊόντα με ανάλαφρη σύνθεση που μπορείς να φορέσεις ακόμη και στην παραλία

Το κονσίλερ είναι ίσως το προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη και αν δεν είσαι fan του full make up. Πρόκειται για το προϊόν που καλύπτει μαύρους κύκλους και ατέλειες τόσο στην περιοχή των ματιών όσο και του υπόλοιπου προσώπου. Το καλοκαίρι αφήνεις μεν στην άκρη το φον ντε τεν για χάρη της αντηλιακής ή ενυδατικής κρέμας με χρώμα. Το κονσίλερ όμως παραμένει σταθερά στη θέση του. 

Τόσο στην πόλη όσο και στο νησί είναι το προϊόν που σε σώζει, μετά από ξενύχτι ή απλά για να φωτίσεις το βλέμμα. Σε αυτό το σημείο όμως θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι χρειάζεται να ακολουθήσεις τη συμβουλή των experts όσο αφορά τη σύνθεση και την υφή. Επιβάλλεται να είναι ανάλαφρη και εύκολη στη χρήση που σημαίνει να απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει βαριά αίσθηση. Ρευστό και απαλό, το κονσίλερ του καλοκαιριού είναι ιδανικό ακόμη και για την παραλία. Στη συνέχεια θα δεις τα 3 αγαπημένα μου. 

Chanel Le Correcteur de Chanel: Καλύπτει χωρίς να βαραίνει το βλέμμα ενώ κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή. 

Max Factor Mastertouch Concealer:  Χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο πινέλο του εφαρμόζεται εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ατέλειες.

Dior Backstage Face & Body Flash Perfector Concealer: Αδιάβροχο κονσίλερ που συνδυάζει την υψηλή κάλυψη με τη φυσική λάμψη. Απλώνεται τέλεια προσφέροντας αψεγάδιαστο και ανάλαφρο αποτέλεσμα. 

© 2024 tlife.gr