Site icon TLIFE

Κραγιόν: Από το dramatic burgundy μέχρι το κλασικό κόκκινο, αυτές είναι οι 5 αποχρώσεις που θα χρειαστείς φέτος

Οι παστέλ και απόλυτα nude αποχρώσεις στα χείλη με την ανάλαφρη υφή ανήκουν στην άνοιξη και το καλοκαίρι. Τώρα, στα μέσα του φθινοπώρου και λίγο πριν πέσει η θερμοκρασία είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου. Celebrities στο red carpet και it girls στο street style στην Εβδομάδα Μόδας τα έχουν ήδη φορέσει κι αν ψάχνεις για inspo θα το βρεις στη συνέχεια. 

Από το ουδέτερο και classy μέχρι το ματ κόκκινο κραγιόν που επιστρέφει πανηγυρικά και το καφέ και το dramatic burgundy που είναι νέα “είσοδος” στις τάσεις είναι όλες οι αποχρώσεις υπέροχες. Εσύ απλά θα επιλέξεις ποια θα φορέσεις άμεσα στο γραφείο ή την επόμενη βραδινή σου έξοδο. 

@gabriellecaunesil

Burgundy: Είναι η μεγαλύτερη τάση της νέας σεζόν τόσο στα ρούχα όσο και το μακιγιάζ. Το βαθύ, μπορντό είναι και πάλι εδώ και έρχεται απευθείας από τα 90’s. Σύμφωνα με τους experts ταιριάζει πολύ τόσο στις ανοιχτόχρωμες όσο και μεσαίες ή σκούρες αποχρώσεις. Η επιδερμίδα πρέπει να είναι ματ και άψογη που σημαίνει ότι η πούδρα είναι απαραίτητη. Το blush επίσης όπως και δύο τουλάχιστον στρώσεις μαύρης μάσκαρα. 

@hungvanngo

Κόκκινο: Οι celebrities στο red carpet φόρεσαν και πάλι κόκκινο κραγιόν. Από την Angelina Jolie μέχρι την Selena Gomez υιοθέτησαν το αγαπημένο glam old Hollywood make up look με το κλασικό και αιώνιο κόκκινο να βρίσκεται στο προσκήνιο. Συνδυάζεται και πάλι, μετά από καιρό, με το iconic winged liner και κυματισμούς στα μαλλιά. 

@ninapark

Neutral: Το minimal make up look συνεχίζει να είναι μεγάλο trend. Το είδαμε στα shows τόσο της φετινής όσο και της επόμενης σεζόν υπενθυμίζοντας ότι το mininal μακιγιάζ δεν θεωρείται ποτέ ξεπερασμένο. Αντίθετα, είναι σοφιστικέ και κομψό. Η αγαπημένη μας Saoirse Ronan σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις φόρεσε με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο μια ουδέτερη απόχρωση στα χείλη που ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. 

@hungvanngo

Peach: Πρόκειται για την έκπληξη του φθινοπώρου. Δροσερό, ζωηρό και ζουμερό είναι το κραγιόν που θα συνεχίσεις να φοράς τους επόμενους μήνες. Με μια μικρή διαφορά: Το περίγραμμα στα χείλη είναι καφέ και δημιουργεί μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση. Η Cara Delevingne το έχει ήδη υιοθετήσει και ο celebrity make up artist Hung Vanngo προτείνει να το συνδυάσεις με ματ σκιές σε γήινους τόνους και μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. 

@nikki_makeup

Καφέ-ροζ: Καφέ με ροζ υποτόνο ή ροζ με καφέ υποτόνο, δεν έχει σημασία μιας και το αποτέλεσμα είναι εξίσου γοητευτικό. Η Rosie Huntington-Whiteley αποδεικνύει ότι πρόκειται για την πιο θηλυκή απόχρωση που δεν σε δεσμεύει καθόλου όσον αφορά στο υπόλοιπο μακιγιάζ. Το super model συνδύασε το κραγιόν με cat eye και μια fresh απόχρωση στα ζυγωματικά. 

© 2024 tlife.gr