Μακιγιάζ: Το φετινό Καλοκαίρι τα μάτια αποκτούν ένταση με σκιές σε pop αποχρώσεις

Τα δύο τελευταία χρόνια άφησες στην άκρη σχεδόν όλα τα προϊόντα μακιγιάζ. Τα nude και no makeup make up looks είχαν την τιμητική τους κι εσύ το μόνο που φρόντιζες είναι να παραμένει η επιδερμίδα σου ενυδατωμένη. Και τώρα που έβγαλες επιτέλους τη μάσκα προστασίας και επιστρέφεις στο παλιό και αγαπημένο σου full make up το μόνο που θέλεις είναι να γεμίσεις το νεσεσέρ σου με νέα προϊόντα που έχουν τα πιο έντονα χρώματα ever και λαμπερές υφές. 

Ξεκινώντας από τις σκιές ματιών. Ξεχνάς τα παστέλ και τα γήινα χρώματα. Είναι καλοκαίρι, έχεις τέλεια διάθεση, είσαι καλεσμένη σε γάμους και parties ενώ οι βραδινές έξοδοι είναι πιο συχνοί από ποτέ. Οι experts έχουν ήδη δημιουργήσει συγκλονιστικά eye make up looks με σκιές σε pop χρώματα που χαρίζουν ένταση στα μάτια και μια υπέροχη όψη σε ολόκληρο το πρόσωπο. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν να επιλέξεις πιο θα υιοθετήσεις πρώτο αφού προηγουμένως έχεις αποκτήσει την κατάλληλη παλέτα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Vintage και απίθανο: Μια μπλε-τιρκουάζ απόχρωση σκιάς σε όλο το κινητό βλέφαρο που θυμίζει Ελληνικό καλοκαίρι. Κι αν πιστεύεις πως η ένταση παραμένει στα μάτια μόνο, κάνεις λάθος. Θα την συνδυάσεις λαμπερό, κοραλλί χρώμα στα χείλη δημιουργώντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ της σεζόν. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)

Mellow yellow: Η κίτρινη σκιά είναι η πιο εξεζητημένη κι εκείνη που πρέπει επιτέλους να τολμήσεις. Ακολουθείς την make up artist Katie Jane Hughes και την εφαρμόζεις στο βλέφαρο αλλά και την εσωτερική γωνία του ματιού. Δύο στρώσεις μάσκαρα θα δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση ενώ τα χείλη θα παραμείνουν διακριτικά και ροζ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grace Elizabeth ♡ (@lovegrace_e)

Πράσινες αποχρώσεις: Ταιριάζουν τέλεια στα καστανά μάτια και επιβάλλεται να πάρουν την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου. Με σατινέ φινίρισμα το πρωί και shimmer για τις βραδινές σου εμφανίσεις είναι pop και σοφιστικέ ταυτόχρονα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Goodwin (@rachelgoodwinmakeup)

Electro pink: Το φούξια είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και εκείνο που θα χρησιμοποιήσεις πολύ τους επόμενους μήνες. Μπορείς να το εφαρμόσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο σε συνδυασμό με το τέλειο cat eye. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Η Khloe Kardashian υιοθέτησε ένα από τα πιο δροσερά μονοχρωματικά looks που θα σε εμπνεύσει. Η πορτοκαλί σκιά στα μάτια της είναι matchy με το body αλλά και το μανικιούρ της. Ο τρόπος που άπλωσε τη σκιά είναι μοναδικός και μπορείς να τον αντιγράψεις εύκολα.  

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164