Site icon TLIFE

Μινιμαλισμός Vs Μαξιμαλισμός: Οι τάσεις στο μακιγιάζ έχουν και τα δύο – H απόφαση είναι δική σου!

Στην Εβδομάδα Μόδας είδαμε τα πάντα. Η γκάμα των looks ήταν μεγάλη και ο μινιμαλισμός συνάντησε τον μαξιμαλισμό με έναν μοναδικό τρόπο. Εμπνευσμένα από τις δημιουργίες των οίκων, make up και μαλλιά είναι από την μία απλά και διακριτικά και από την άλλη κατάλληλη για τις πολύ τολμηρές μόνο. 

Δραματικό winged liner, παστέλ σκιές, διάφανη επιδερμίδα, updos που θυμίζουν γλυπτό αλλά, bleached eyebrows (ναι είναι και πάλι εδώ), κόκκινο ματ κραγιόν και blair χείλη είναι μερικά μόνο από εκείνα που είδαμε στα catwalks. Το μόνο που μένει είναι να αποφασίσεις ποια θα αντιγράψεις το weekend. 

MAXIMALISM

@versace

Dramatic lips: Βαθιά κόκκινη απόχρωση ή καφέ είναι σε πρώτο πλάνο την επόμενη σεζόν. Μπορείς όμως να το υιοθετήσεις σήμερα κιόλας αλλά και το χειμώνα. Η επιδερμίδα είναι ματ και άψογη ενώ τα βλέφαρα έχουν μια υπέροχη λάμψη με σκιές σε γήινη απόχρωση και λαμπερό φινίρισμα. 

Reuters

Winged liner: Στην πιο έντονη εκδοχή του που χαρίζει στο βλέμμα ξεχωριστή ένταση. Ιδανικό για την επόμενη βραδινή έξοδο είναι εμπνευσμένο από τα 70’s και ταιριάζει με total black σύνολο. 

@armanibeauty

Day and Night: H Global Makeup Artist της Armani Beauty, Hiromi Ueda δημιούργησε ένα μακιγιάζ που επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση του φωτός και της σκιάς, δημιουργώντας μια ισχυρή αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό smokey eye με ανοιχτή γκρι σκιά και την πιο ρομαντική ροζ απόχρωση στα χείλη. Είναι το τέλειο look-out, δεν συμφωνείς; 

Reuters

Slicked down φράντζες: Ένα χτένισμα φουτουριστικό και vintage ταυτόχρονα για εσένα που έχεις curtain bangs. Συνδυάζεται με ματ κόκκινο κραγιόν που δημιουργεί ένα beauty look βγαλμένο από ασπρόμαυρες ταινίες του Hollywood. 

MINIMALISM

@luisabeccaria

ΡομαντισμόςΟι παστέλ αποχρώσεις στα μάτια θυμίζουν τα πρώτα ηλιόλουστα, γαλήνια απογεύματα της άνοιξης και φέτος είναι και πάλι στο προσκήνιο. Συνδυάζονται με ζουμερά χείλη σε ροδακινί αποχρώσεις και ταιριάζουν πολύ στα καστανά μάτια. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις, μπορείς να υιοθετήσεις το look στα μέσα του φθινοπώρου μαζεύοντας τα μαλλιά σου σε μια ανεπιτήδευτη αλογοουρά ή χαμηλό bun. 

Photo by Rosdiana Ciaravolo Getty Images

Space buns: Ένα girlie χτένισμα που θα δούμε πολύ τους επόμενους μήνες. Είναι ήδη μεγάλη τάση στο TikTok και οι hairstylist στα παρασκήνια του show της Max Mara το επιβεβαίωσαν. 

Reuters

No makeup make up: Ένα ίχνος χρώματος σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά τονίζουν το πρόσωπο με τον πιο διακριτικό τρόπο. Η πινελιά που κάνει την διαφορά είναι η shimmer σκιά στο εσωτερικό του ματιού. 

 

 

© 2024 tlife.gr