Site icon TLIFE

Παλέτες Σκιών: Το φετινό καλοκαίρι οι αποχρώσεις στα μάτια είναι απλά συγκλονιστικές

Το φετινό καλοκαίρι το βλέμμα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο όσον αφορά στο μακιγιάζ. Ξεχνάς για λίγο το “μία στρώση μάσκαρα” και βγαίνεις. Οι διασημότεροι make up artists και τα it girls με τη σειρά τους προτείνουν να απλώσεις στα βλέφαρα τις πιο ζωηρές, ρομαντικές, εκκεντρικές σκιές που θα αναβαθμίσουν το look σου με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Από το ροζ και το λιλά μέχρι το πράσινο, το μπλε ρουαγιάλ και τους icy τόνους όλα είναι απλά υπέροχα. Αρκεί να το τολμήσεις. Κι αν ψάχνεις για έμπνευση, εγώ είμαι εδώ. Στη συνέχεια θα δεις τα χρώματα που κυριαρχούν αλλά και τις παλέτες σκιών που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις τα πιο λαμπερά eye make up looks της σεζόν.  

@babskymakeup

Mon Reves Lilies + Unicorns Happy Palettes

Ροζ-Λιλά: Η Lucy Boynton λατρεύει τα εξεζητημένα μακιγιάζ και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει υιοθετήσει ένα από τα ωραιότερα και λιγότερα εκκεντρικά για τα γούστα της. Ο make up artist Alex Babsky, άπλωσε τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο μια υπέροχη απόχρωση δημιουργώντας ταυτόχρονα την πιο εντυπωσιακή αντίθεση χάρη στη μαύρη μάσκαρα και το spider eyelashes εφέ. 

@tyronmachhausen

Royal Blue: To πιο φωτεινό, έντονο μπλε χρώμα που μας θυμίζει πολύ την Ελλάδα το καλοκαίρι. Είναι κατάλληλο αποκλειστικά και μόνο για τις τολμηρές. Στην εσωτερική γωνία του ματιού αλλά και στο τόξο κάτω από τα φρύδια το μπλε είναι πιο αχνό και διακριτικό γαλάζιο. 

@isabelle.de.vries

NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow Palette

Πράσινο: Η απόχρωση θυμίζει το πολύτιμο σμαράγδι και το gloss φινίρισμα καλοκαίρι. Συνδυάζεται με ροδακινί απόχρωση σε μάτια και ζυγωματικά και είναι κατάλληλη μόνο για τις βραδινές εμφανίσεις. 

@irislaw

Gucci Palette Beaute des Yeux Gorgeus Flora

Baby blue: Τη φόρεσε η Iris Law και έγινε viral και τάση μαζί. Έρχεται απευθείας από τα 70’s μεν αλλά η shimmer υφή χαρίζει μια υπέροχη, μοντέρνα πινελιά.  O make up artist Sam Visser, την άπλωσε σε όλη την επιφάνεια του ματιού, ανεπιτήδευτα και με rock διάθεση.

 

@kirinrider

 
Sephora Collection The Future is Yours 16 Eyeshadow

 

Icy Blue: Είναι η απόχρωση που αγάπησαν όλα τα κορίτσια στα τέλη των 90’s και αρχές των 00’s. Και τώρα είναι εκείνη που ανακάλυψε και λάτρεψε η Y2K γενιά με την Lily-Rose Depp να το συνδυάζει με μαύρο περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου αλλά και cat eye. 

@ash_kholm

Dior Dior Backstage Eye Palette 9-Eyeshadow Palette

Peach: Είναι το χρώμα της χρονιάς και ότι ωραιότερο για το καλοκαίρι μιας και παραπέμπει στο ηλιοβασίλεμα. Ταιριάζει με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και δείχνει υπέροχο στο μονοχρωματικό μακιγιάζ. 

 

© 2024 tlife.gr